Onze werkwijze

Samen werken we aan uw woonplezier

Een verandering van woning verandert ook je leven. Daarom geloven we dat vakmanschap centraal staat wanneer u een huis aankoopt, uw huis verkoopt of uw huis laat taxeren.

Vakmanschap betekent voor ons dat kwaliteit boven kwantiteit gaat, en dat ‘aandacht voor de klant’ geen holle term is maar een begrip. Zo organiseren we geen open huizen: iedereen verdient evenveel aandacht en tijd. Zijn bij ons de kosten vooraf altijd helder en vinden we een gezonde balans tussen zakelijk én betrokken. Dat zeggen we niet alleen zelf. Onze klanten waarderen POPMA gemiddeld met een 9,5 op Funda!

 

Over POPMA Makelaars

Wij zijn sinds 1961 gedreven en gepassioneerde makelaars op de woningmarkt. Ons team bestaat uit vijf collega’s: makelaars Hans en Stefan, assistent-makelaars Tjitske en Daphne, en administratief medewerker Laumé. We zijn actief in alle prijsklassen in Leeuwarden en omgeving, en gespecialiseerd in het hogere segment door heel Friesland. Ons kantoor bevindt zich in Leeuwarden aan de Noordersingel 102. U bent van harte welkom om kennis te maken.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen:

De kern

Verkoop woningen in alle prijsklassen in Leeuwarden en omgeving
Gespecialiseerd in het hogere verkoop- en aankoopsegment
Aankoop woningen in alle prijsklassen in Leeuwarden en omgeving
Gevalideerde taxaties door NRVT-gecertificeerde taxateur
Particuliere verhuur van woningen en appartementen