Uw huis verkopen

U wilt uw woning verkopen
Het verkopen van een woning is een grote en vaak emotionele beslissing waarbij wij u als geen ander kunnen adviseren en begeleiden.

Wij zetten ons volledig in voor onze opdrachtgever, met liefde voor de woning en een persoonlijke aanpak. Uw woning staat centraal, dit is wat wij uitdragen en wat u onder andere terugziet in onze te koop-borden; onze naam is ondergeschikt aan de boodschap. Wij zetten ons maximaal voor u in en ook na sluitingstijd van ons kantoor zijn wij voor u bereikbaar.

Kennis van de markt
Of het gaat om een eengezinswoning, een appartement, nieuwbouwwoning, of een riante villa; wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in ieder segment in Leeuwarden e.o. en gespecialiseerd in het hogere segment in Friesland.

Optimale presentatie
Wij verzorgen een optimale presentatie van uw woning. Niet alleen professionele foto’s, maar ook 360 graden foto’s, een video, plattegronden en een meetrapport (NEN 2580) worden gemaakt. Tevens krijgt uw woning een eigen exclusieve website. De website is een volledige en digitale brochure waarbij uw huisadres de domeinnaam is. Tenslotte wordt uw woning intern gedeeld, zodat alle (aankoop)makelaars in Nederland uw woning kunnen vinden.

Bent u benieuwd naar de kosten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

De kern

Verkoop woningen in alle prijsklassen in Leeuwarden en omgeving
Gespecialiseerd in het hogere verkoop- en aankoopsegment
Aankoop woningen in alle prijsklassen in Leeuwarden en omgeving
Gevalideerde taxaties door NRVT-gecertificeerde taxateur
Particuliere verhuur van woningen en appartementen