Te koop
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Britsum – Greate Buorren 15

Vrijstaande woning met een ruime tuin gelegen op een rustige locatie in het dorp Britsum. De woning beschikt onder andere over 5 slaapkamers, 2 badkamers en een vrijstaande garage. Door de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamers op de begane grond, is deze woning tevens geschikt voor gelijkvloers wonen. In het dorp bevinden zich enkele voorzieningen, Stiens op slechts enkele minuten en de stad Leeuwarden met alle mogelijke voorzieningen bevindt zich op nog geen 5 minuten rijden. Daarnaast heeft Britsum een leuke eigen haven.

INDELING

Begane grond: Entree in hal met meterkast, toilet en open trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is een kleine werkruimte toegankelijk. Aan de linkerkant bevinden zich 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen kleine badkamer met een douche en wastafel, die tevens toegankelijk is vanuit de keuken.
De keuken is centraal gelegen en voorzien van een losse kookplaat. Aangrenzend is in de uitbouw een zithoek gerealiseerd, waar vanuit de tuin te bereiken is. Aan de rechterkant bevindt zich een lichte woonkamer met grote raampartijen.

Rechts van de woning bevindt zich een vrijstaande garage/berging met eigen oprit.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamer, een berging en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele douche, toilet en dubbele wastafel. In de berging bevinden zich witgoedaansluitingen. Aan de linkerkant bevinden zich 2 vrijwel identieke slaapkamers. Aan de rechterkant gelegen is een ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin.

De vrijstaande garage is opgedeeld in een garage-gedeelte en een aparte berging. Vanuit de garage is er een doorgang naar de berging. Daarnaast heeft de berging ook een aparte ingang.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte123 m2
Bouwjaar1964
Aantal kamers9
Bezoek de woning site