Verkocht
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Dronryp – Eise Eisingastrjitte 34

Op rustige woonstand in het nabij Leeuwarden gelegen dorp Dronrijp, staat deze 2-onder-1 kapwoning met zonnige achtertuin op het zuidoosten. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond, waardoor de woning ook zéér geschikt is voor mensen op leeftijd. De garage is verbouwd tot een bijkeuken en berging, en terugbrengen in de originele staat is uiteraard mogelijk.

Dronrijp bevindt zich aan de westkant van Leeuwarden en ligt aan de A31 richting Harlingen en de randstad. Op loopafstand van de woning is een uitstekende busverbinding. Ook heeft Dronrijp een treinverbinding naar onder andere Leeuwarden. Leeuwarden is goed per auto (15 minuten) en per fiets (40 minuten) te bereiken. De stad Franeker is op nog kortere afstand bereikbaar.

Het dorp telt 3 basisscholen, een bakkerij, een supermarkt, diverse gezondheidsvoorzieningen en vele sportfaciliteiten. Waaronder een zwembad (Schatzenburg), die zich op een kwartier loopafstand van de woning bevindt.

INDELING

Begane grond:
Overdekte entree naar de hal met meterkast, trapopgang, trapkast, badkamer (voorzien van douchecabine en wastafelmeubel) en toilet. Aan de rechterzijde van de hal ligt de straatgerichte woonkamer, voorzien van een massief houten vloer en een erker. Aan de linkerzijde van de hal (achterzijde van de woning) bevinden zich de slaapkamer en de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een deur naar de achtertuin en naar de bijkeuken. De bijkeuken is gesitueerd in de voormalige garage welke is gesplitst in een gedeelte bijkeuken en een achtergelegen berging. Indien gewenst, is het mogelijk hier weer een garage van te maken.

De betegelde achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en beschikt over een aangebouwde stenen berging met overkapping.

1e verdieping:
Overloop met bergruimte en toegang gevend tot beide slaapkamers. De 1e ruime slaapkamer ligt aan de linkerzijde van de overloop en beschikt over een vaste wastafel. De 2e slaapkamer is gelegen aan de rechterzijde en is voorzien van een dakkapel en ruime bergkast (met opstelling cv-ketel).

Op de 1e verdieping is veel bergruimte onder het schuine dak.

2e verdieping:
Bergvliering, bereikbaar vanuit de op de 1e verdieping gelegen linker slaapkamer.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte131 m2
Bouwjaar1971
Aantal kamers4