Verkocht
Koopsom € 299.000,- k.k.
Goutum – Goutumerdyk 25

In de oude dorpskern van het prachtige dorp Goutum staat deze unieke, vrijstaande woning met nette en goed onderhouden tuin rondom, een 24 meter lange oprit met extra brede garage en drie slaapkamers op de verdieping. De woning is energiezuinig dankzij de muren die uit 25 cm dikke cellenbetonblokken bestaan.

Goutum is een dorp pal ten zuiden van Leeuwarden met een actief verenigingsleven, een basisschool en verschillende sportverenigingen nabij. De ligging qua uitvalswegen naar Harlingen, Heerenveen en Groningen zijn gunstig en het ligt op slechts tien minuten fietsen van het stadscentrum van Leeuwarden (3 km).

INDELING

Begane grond:
Entree met overkapping. Ruime hal met trapopgang, meterkast en toilet. L-vormige woonkamer met toegangsdeur naar de tuin. Tuingerichte keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en naastgelegen bijkeuken met witgoedaansluiting. In de bijkeuken ook een toegangsdeur naar de onderhoudsvriendelijke tuin rondom, waarvan de hoofdtuin zich op het zuiden bevindt. De aan de achterzijde gelegen garage heeft een elektrische deur en is tevens bereikbaar via een losse loopdeur.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, twee ruime slaapkamers, een kleinere derde slaapkamer met balkon op het westen. Alle slaapkamers beschikken over extra bergruimte onder het schuine dak. De badkamer is functioneel, uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en is extra breed gemaakt (25 cm naar de overloop toe).

Tweede verdieping:
Over de gehele breedte van de woning, via vlizotrap bereikbare bergzolder op stahoogte.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte108 m2
Bouwjaarvanaf 1981 tm 1990
Aantal kamers5
Bezoek de woning site