Verkocht
Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Goutum – Oer de feart 62

Op een mooie locatie, in het oudere deel van het dorp Goutum en aan open vaarwater gelegen stijlvolle eengezinswoning met oprit en garage, Z-vormige woonkamer met open haard en moderne open keuken. Deze zogenoemde vide-woning heeft drie mooie slaapkamers en balkon op de 1e verdieping en een hobbyruimte op de 2e verdieping. De woning ligt aan de Wirdumervaart en is daardoor rechtstreeks verbonden met het Friese boezem.

INDELING

Begane grond:
Ruime oprit en looppad naar de voordeur en de garage. Zij-entree naar ruime hal met trapopgang, meterkast en toilet. Woonkamer in Z-vorm verdeeld in een tuingerichte living met open haard en een straatgerichte moderne en van inbouwapparatuur voorziene open keuken. Aan de achterzijde grenst de living aan een studeerkamer met deur naar de hal en deur naar de achtertuin.

De inpandige garage is vanuit de hal bereikbaar en biedt ruimte aan één auto. De garage is voorzien van een betonnen vloer, elektrisch bedienbare kanteldeur met loopdeur en een tuindeur aan de achterzijde. Tevens is hier een wasmachine aansluiting gesitueerd.

1e verdieping:
Centrale overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de achterzijde gelegen slaapkamer, uitgevoerd met een vide. Ruime, boven de garage gesitueerde slaapkamer met de nok in het zicht en voorzien van een balkon op het zuiden. De derde slaapkamer – gelegen aan de voorzijde – is eveneens ruim en is deels uitgevoerd met een vide. De etage wordt gecompleteerd door een badkamer voorzien van een douchehoek, toilet, wastafel met ombouw en een hoog geplaatst dakraam.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare berg-/hobbyruimte met zijraam. Hier bevinden zich tevens de c.v.-installatie en de unit voor de mechanische afzuiging.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte137 m2
Bouwjaar1972
Aantal kamers5
Bezoek de woning site