Verkocht
Koopsom € 625.000,- k.k.
Goutum – Reade Poarte 41

In het dorp Goutum gelegen levensloopbestendige, vrijstaande woning aan open vaarwater. In dit gedeelte van Goutum is het rustig en kindvriendelijk wonen, doordat u er alleen bestemmingsverkeer zult aantreffen.

Deze onder architectuur en traditioneel geheel geïsoleerde woning heeft onder andere 3 slaapkamers (eenvoudig uit te breiden tot 4 of 5 slaapkamers), 2 badkamers en een groene, op het zuid-oosten gelegen tuin met ligplaats voor een boot. Het achter de woning gelegen water grenst aan de Wirdumervaart (met een doorvaarthoogte van 2.50 meter) en via een op afstand te bedienen brug is er een open vaarverbinding met het Van Harinxmakanaal.

Op de begane grond zijn een slaapkamer en een badkamer gerealiseerd, waardoor levensloopbestendig wonen een optie is. Door de indeling is een kantoor aan huis tevens een mogelijkheid.

Goutum is een dorp met een actieve dorpsvereniging, een basisschool en verscheidene sportverenigingen. Het dorp is gelegen op 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden (3 km), waar zich alle mogelijke voorzieningen bevinden. U bereikt de Albert Heijn en de Lidl binnen 6 fietsminuten en uitvalswegen richting Drachten en Amsterdam bevinden zich tevens op korte afstand van het dorp.

INDELING

Begane grond:
Aan de zijkant gelegen ruime entree naar hal met trappartij en vide naar de eerste verdieping, garderobe met meterkast en een separaat toilet én toegang tot een aan de voorzijde gelegen slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en suite, uitgerust met een tweede toilet, douchecabine en wastafel met een ruim wastafelmeubel. De gehele begane grond (behalve slaapkamer) is voorzien van een fraaie marmeren vloer met vloerverwarming.

Aan de achterzijde bevindt zich een ruime lichte tuingerichte woonkamer met grote schuifpui naar de achtertuin. De keuken is voorzien van verscheidene inbouwapparatuur en vormt de verbinding tussen eet- en woonkamer. De eetkamer is aan de voorzijde gesitueerde en heeft eveneens een grote schuifpui.

De geheel geïsoleerde en verwarmde garage is vanuit de hal te bereiken en heeft ruimte voor 1 auto, achterin bevinden zich de aansluitingen voor witgoed en een klein aanrecht met een spoelgelegenheid. Vanuit hier is ook de tuin te bereiken. De tuin loopt rondom en is keurig aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten, voorzien van meerdere zonneterrassen en aan open vaarwater gelegen. Doordat de garage geheel is geïsoleerd kan deze eenvoudig ook als woonruimte worden ingedeeld.

1e verdieping:
Overloop met vide. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer riante slaapkamer (ca. 40 m²) met uitzicht op de tuin en een inbouwkast. In het hart van de bovenverdieping bevindt zich een tweede badkamer, die voorzien is van een derde toilet, douchecabine en een wastafel met een ruim wastafelmeubel. Hiernaast gelegen is een ruime berging, waar zich tevens de cv-ketel bevindt. Aan de voorzijde bevindt zich een derde slaapkamer (ca. 31 m²). Deze slaapkamers zijn eenvoudig op te delen in 3 of 4 slaapkamers.

Zolder:
De zolder is vanuit de aan de voorzijde gelegen slaapkamer met een losse trap te bereiken en bevindt zich recht boven de overloop van de 1e verdieping.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte191 m2
Bouwjaar1996
Aantal kamers4
Bezoek de woning site