Verkocht
Koopsom € 699.000,- k.k.
Grou – Leechlan 12A

Tegenover Nationaal Park de Alde Feanen en grenzend aan het Pikmeer, omgeven door rust, een prachtig park en water ligt dit bijzondere volledig geïsoleerde BOERDERIJ-APPARTEMENT. De boerderij is verbouwd tot 3 geheel zelfstandige woonruimten en het middelste gedeelte wordt door ons te koop aangeboden.
U woont hier op een uniek plekje in Friesland op het schiereiland “De Ulkemastaete”. Het schiereiland is 1.3 hectare groot en biedt veel privacy en een prachtig weids uitzicht over het water en de landerijen. Rondom de boerderij ligt een parkachtige tuin, er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn meerdere mogelijkheden voor het aanleggen van boten.
Het gezellige watersportdorp Grou ligt op een paar minuten afstand en biedt alle wenselijke voorzieningen.

Indeling:

Middels een statige oprijlaan met aan weerszijden bomen, rijdt op op de boerderij af. Op het erf is voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s. In de overdekte entree zijn de drie voordeuren naar de drie appartementen.
U treedt het appartement binnen in de ruime hal met plavuizenvloer. In de hal is de trapopgang naar de verdieping, een vaste kast en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal bereikt u de royale, lichte living. De living, gelegen op het zuiden, heeft veel ramen met zicht op het water, een open haard en de originele balken zijn nog in zicht. De ruime open keuken in U- opstelling doet landelijk aan en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens is vanuit de keuken het terras op het zuiden bereikbaar.

1e verdieping: middels een vaste trap bereikt u de overloop met dakraam en alwaar een werkhoek is gerealiseerd. Links van de overloop zijn twee slaapkamers, beide voorzien van een dakraam. De meest linker slaapkamer heeft een inloopkast en een dubbele wastafel, de andere slaapkamer is voorzien van één wastafel. Rechts van de overloop bevindt zich de derde slaapkamer ook met een dakraam en een inloopkast. Op de gang is een apart toilet en een aparte badkamer voorzien van een wastafel en douche. De master bedroom en tevens vierde slaapkamer heeft een eigen badkamer met een ligbad, douche en dubbel wastafelmeubel en een inloopkast.

2e verdieping: alwaar een royale gemeenschappelijke bergzolder.

Rondom de boerderij ligt een zéér grote parkachtige tuin met diverse terrassen, zithoeken, een grote vijverpartij en diverse aanleg plaatsen voor boten. Het uitzicht is fenomenaal over de Friese meren en de landerijen. Hier ervaart u alle rust en ruimte en kunt u genieten van de voorbij varende bootjes. Er is een dubbele overdekte botenstalling in de eigen insteekhaven.

– 4 ligplaatsen voor boten en nog een grote aanleg stijger bij het gemaal.
– Bijdrage Vereniging van Eigenaren incl. gas, water en elektra en bijkomende kosten buiten- tuinonderhoud alsmede lokale belastingen.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte197 m2
Bouwjaartot 1906
Aantal kamers5
Bezoek de woning site