Verkocht
Koopsom € 550.000,- k.k.
Gytsjerk – Nieuwe Straatweg 26A

Aan de rand van de bebouwde kom van Gytsjerk ligt deze VRIJSTAANDE MULTI-FUNCTIONELE WONING MET INPANDIGE WERKRUIMTE en met aan de achterzijde vrij uitzicht over de Friese landerijen.

De woning , gelegen op 2.205 m2 eigen grond, is in 1978 onder architectuur gebouwd en is zeer ruim en functioneel opgezet, waardoor wonen en werk goed te combineren zijn. Ook de bouw van de woning maakt het mogelijk om deze volledig in te richten als woonhuis.

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum. Gytsjerk kenmerkt zich door zijn vele voorzieningen zoals scholen, sportaccommodaties, winkels, bibliotheek en medisch centrum. Door de gunstige ligging zijn zowel Leeuwarden als Dokkum zeer goed bereikbaar.

Het dorp Gytsjerk is fraai gelegen in het coulissen landschap van oostelijk Fryslân en kent mooie fiets- en wandelroutes.

De woning is voorzien van vloerverwarming, is keurig onderhouden, heeft een grote tuin rondom, ruime parkeergelegenheid en een vrijstaande garage. In 2018 is de woning voorzien van 36 zonnepanelen.

INDELING

Begane grond – woonkamer en keuken:
U komt de woning binnen via een royale hal met garderobe (30 m2) , twee toiletten, ruime kantoorruimte, bijkeuken met witgoedopstelling, meterkast en toegang tot een ruime kelder. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de werkplaats en het centrale deel bereikbaar. Alles gelijkvloers en drempelloos.

De woonkamer, met een oppervlakte van 100 m2, is licht en heeft door de vele ramen veel daglicht. De woonkamer is goed in te richten met zit-, eet-, en televisiehoek. Aan de zuidkant van de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot het terras en de tuin.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken. De keuken is functioneel, heeft veel kastruimte en door de hoekopstelling is er veel bladruimte. Daardoor kan er uitgebreid worden gekookt. De keuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel voor 4 personen.

Begane grond – centrale deel:
Centraal in de woning bevindt zich een ruim vertrek met een oppervlakte van ruim 45 m2. De nok van dit deel van de woning is open, hierdoor ontstaat een prettige open werkruimte. De zuidkant van deze ruimte is voorzien van grote ramen tot in de nok, waardoor er veel lichtinval is gecreëerd. Aangrenzend aan deze centrale ruimte bevindt zich een berging van 14 m2. Er is vanuit dit vertrek ook toegang tot de bijkeuken met witgoedopstelling.

Begane grond – werkplaats:
Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de werkplaats met een oppervlakte van circa 57 m2, die is voorzien van een betegelde vloer, afvoerput en 2 grote openslaande deuren naar de oprit van het pand. Ook is de ruimte voorzien van voldoende lichtinval, een keukenblok, en ruime kast-/opbergvoorzieningen. Tevens heeft de werkplaats een zeer ruime werkzolder met een oppervlak van ruim 35 m2, die via een vaste trap toegankelijk is.

Momenteel bevindt zich in de werkplaats een lijstenmakerij en is het centrale deel de showroom van de lijstenmakerij. De bergzolder dient als voorraadopslag voor de lijstenmakerij.

Door de aanwezigheid van alle ruimtes op de begane grond en de toegankelijkheid tot alle ruimtes is deze woning uitermate geschikt om wonen en werken te combineren.

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer komt u op de verdieping. Op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, de overloop, een ruime inloopkast en een badkamer. De badkamer is voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en toilet. De verdieping is voorzien van een eigen cv-installatie, die eveneens op de verdieping staat.

Erf en tuin:
Het perceel heeft een oppervlakte van 2241m2. Het erf en de tuin zijn praktisch ingericht en passend bij de woning.

Aan de linkerzijde van de woning is een ruime oprit, die toegang geeft tot een parkeerplaats, die gebruikt kan worden voor 8-10 personenauto’s. Ook voor het laden en lossen is op de oprit voldoende ruimte. Bij de parkeerplaats staat ook een ruime vrijstaande garage, voorzien van elektra, vide en biedt ruimte voor een auto, fietsen en tuinmateriaal, oppervlakte 38m2.

Er is veel groen rondom de woning van gazon en kleurige borders. En een aantal grote bomen en langs de achterzijde van het pand vier grote leilinden.

Samengevat:
Deze woning biedt vele mogelijkheden voor zowel gecombineerd wonen/werken als alleen wonen.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte425 m2
Bouwjaar1979
Aantal kamers6
Bezoek de woning site