Te huur
Huurprijs € 870,- p.m.
Heerenveen – Heerenhage 44

In het levensloopbestendige, duurzame Heerenhage woont u zelfstandig en leeft u samen. Dit type appartement is knus, heeft uitzicht op de tuin en een balkon op het noordoosten. Met eigen keuken en sanitair woont u zelfstandig, en bepaalt en regelt u alles zelf.

Wonen in Heerenhage is wonen aan het water met generatiegenoten, omgeven door veel groen, met diverse voorzieningen, zoals winkels op loopafstand. Een groot aantal huurders in de leeftijd tussen de 58 en 93 woont reeds naar alle tevredenheid in Heerenhage.

In Heerenhage is een helpende hand is nooit ver en zijn we klaar voor de toekomst; Heerenhage is een plek waar senioren veilig en comfortabel kunnen blijven wonen, ook als de situatie verandert. In de nieuwe appartementen kunt u tot op hoge leeftijd thuis zelf prima uit de voeten. De gang is extra breed, er zijn geen drempels en in de woningen is rekening gehouden met draaicirkels van bijvoorbeeld rollators en rolstoelen. Ook is dit een plek waar u veilig en vertouwd de deur achter u kan dicht trekken voor een vakantie.

Rondom Heerenhage is een tuin aangelegd. Een heerlijke plek om tot rust te komen. De centrale fietsenberging biedt voldoende ruimte voor fietsen. En voor autobezitters zijn er parkeerplekken te huur.

APPARTEMENT
Een ruime entree, woonkamer/keuken met afzuigkap, inductiekookplaat, aansluiting voor een kleine vaatwasmachine en ruimte voor een koelkast of een koel-vriescombinatie. Een slaapkamer en een berging met warmtepomp, boiler en aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

Een ruime en drempelloze badkamer voorzien van gietvloer, douche en wc. Dit mooie, lichte appartement heeft vloerverwarming en een deurbel met videofoon-installatie en natuurlijk een goed toegankelijk balkon of terras om van de mooie tuin te genieten.

Goed om te weten:
– € 145,- servicekosten
– € 95,- kosten overige dienstverlening
– wonen met gelijkgestemden
– lage energielasten
– inpandige berging
– gezamenlijke fietsenberging
– parkeerplaats te huur

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte64 m2
Bouwjaar2021
Aantal kamers2