Te huur
€ 953,- p.m.
Heerenveen – Heerenhage 95

In het levensloopbestendige, duurzame Heerenhage woont u zelfstandig en leeft u samen. De ruime B1-appartementen bevinden zich zowel aan de tuin- als aan de waterkant en hebben een balkon op het zuidoosten. Met eigen keuken en sanitair woont u zelfstandig, en bepaalt en regelt u alles zelf.

Wonen in Heerenhage is wonen aan het water met generatiegenoten, omgeven door veel groen, met diverse voorzieningen, zoals winkels op loopafstand. Een groot aantal huurders in de leeftijd tussen de 58 en 93 woont reeds naar alle tevredenheid in Heerenhage.

In Heerenhage is een helpende hand is nooit ver en zijn we klaar voor de toekomst; Heerenhage is een plek waar senioren veilig en comfortabel kunnen blijven wonen, ook als de situatie verandert. In de nieuwe appartementen kunt u tot op hoge leeftijd thuis zelf prima uit de voeten. De gang is extra breed, er zijn geen drempels en in de woningen is rekening gehouden met draaicirkels van bijvoorbeeld rollators en rolstoelen. Ook is dit een plek waar u veilig en vertouwd de deur achter u kan dicht trekken voor een vakantie.

Rondom Heerenhage is een tuin aangelegd. Een heerlijke plek om tot rust te komen. De centrale fietsenberging biedt voldoende ruimte voor fietsen. En voor autobezitters zijn er parkeerplekken te huur.

APPARTEMENT
Deze appartementen hebben drie kamers, waarvan een ruime slaapkamer, een extra (slaap)kamer en een woonkamer/keuken met afzuigkap, inductiekookplaat, aansluiting voor een kleine vaatwasmachine en ruimte voor een koelkast of een koel-vriescombinatie.

Het lichte appartement met ruime entree heeft vloerverwarming en een deurbel met videofoon-installatie. Verder is er een berging met warmtepomp, boiler en aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De ruime en drempelloze badkamer is voorzien van een gietvloer, douche en wc. En er is een tweede wc in de hal. Verder heeft deze mooie woning een goed toegankelijk balkon met uitzicht op de tuin of op het water.

Goed om te weten:
– € 145,- servicekosten
– € 95,- kosten overige dienstverlening
– wonen met gelijkgestemden
– lage energielasten
– inpandige berging
– gezamenlijke fietsenberging
– parkeerplaats te huur

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte73 m2
Bouwjaar2023
Aantal kamers3