Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Hempens – de Leijte 3

Aan de zuidoostelijke rand van Leeuwarden bevindt zich in een groene omgeving óp het water deze royale, moderne woonark (met eigen ligplaats en grond) in het dorp Hempens. De ark beschikt onder andere over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een tuin met veranda én een vrijstaande garage. Vanuit de ark is er vrij uitzicht op de groene omgeving en naast de ark is een ligplaats voor een boot.

Hempens valt onder het buurtschap Zuiderburen, waar zich verschillende voorzieningen bevinden. Er zijn onder andere twee basisscholen en een supermarkt, die vanuit Hempens gemakkelijk te bereiken zijn. De rustige, waterrijke omgeving van de woonark is bovendien ook binnen 20 minuten fietsen om te wisselen voor de drukte van de binnenstad.

INDELING

Begane grond:
Entree met aan de rechterzijde een badkamer met toilet, wasbak en douchecabine en aan de linkerzijde de trap naar de benedenverdieping. Vanuit de hal is er toegang tot een open leefruimte, met vrij uitzicht en veel lichtinval door de grote hoeveelheid ramen. Aan de rechterzijde bevindt zich een royale woonkamer en aan de linkerzijde is de open keuken, die voorzien is van verscheidene inbouwapparatuur, aanwezig.

De ark is te bereiken via de aan de voorkant gelegen tuin. De tuin is beschut en netjes aangelegd. In de linkerhoek van de tuin bevindt zich een houten overkapping, en aan de rechterkant een vrijstaande, houten garage.

Benedenverdieping:
Ruime hal met wandkast en toegang tot 4 kamers, een badkamer en een ruimte voor witgoedapparatuur. De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een douchecabine en een dubbele wasbak. Aan de waterzijde bevinden zich twee identieke rechthoekige kamers, met in het midden een aparte ruimte met aansluitingen voor witgoedapparatuur. Zowel aan de rechter- als de linkerzijde bevindt zich een slaapkamers met zicht op de tuin.

Bijzonderheden:
– 12 zonnepanelen
– eigen ligplaats en eigen grond
– huidige energiekosten 36 euro per maand
– toegang tot open vaarwater

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte164 m2
Bouwjaar2017
Aantal kamers5
Bezoek de woning site