Verkocht
Vraagprijs € 145.000,- k.k.
Leeuwarden – Achter de Hoven 101

Aan de oostzijde van de stad, nabij het stadscentrum gelegen starterswoning. De woning ademt de sfeer uit die kenmerkend is voor de bouwstijl begin 1900. Dit is terug te vinden in de glas-in-lood ramen, originele granito-vloer in de hal, de hoge plafonds en de schouw. De woning beschikt over een ruime voortuin op het zuiden en een kleine achterplaats.

Achter de Hoven is een wijk die gunstig is gelegen ten opzichte van het stadscentrum, die lopend te bereiken is. Ook de rust van de Potmarge en de gezelligheid van winkelstraat De Schrans zijn nabij.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in authentieke vestibule en originele granito-vloer die doorloopt in de hal met trapopgang en toilet. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer en de keuken. De frisse woonkamer met erker en origineel stucplafond met ornament geeft toegang tot de half open keuken. De keuken is momenteel rolstoelvriendelijk en kan gemakkelijk worden uitgebreid door het plaatsen van losse apparatuur. Achter de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken welke toegang biedt tot de binnenplaats op het noorden.

Verdieping:
Op de verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig. Via de overloop zijn drie slaapkamers te bereiken. Aan de voorzijde twee ruime slaapkamers, waarvan de grootste toegang biedt tot het balkon aan de straatzijde. De eveneens via de overloop te bereiken badkamer met douche en wastafel geeft toegang tot de vierde slaapkamer.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte110 m2
Bouwjaar1910
Aantal kamers5
Bezoek de woning site
Voor alle details van deze woning