Verkocht
Vraagprijs € 398.000,- k.k.
Leeuwarden – Antje Schaaplan 2

In Blitsaerd Oost gelegen prachtige en zéér ruime kavel (2455 m2) met goedgekeurd bouwplan. Er is dus reeds een bouwvergunning afgegeven. Het bouwplan bestaat uit een unieke, riante villa met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, tuinkamer en vrijstaand boothuis.

De kavel maakt onderdeel uit van “De Parels”, een eilandengroep bestaande uit 3 eilanden met ieder 8 kavels van een uitzonderlijke kwaliteit. Alle kavels zijn gelegen aan het open vaarwater en hebben een fantastisch uitzicht. Kortom, dé plek voor het realiseren van een absolute woondroom.

Blitsaerd is een groene en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de bekende Bonkevaart op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven.

Voor serieuze kandidaten is op aanvraag uitgebreide documentatie beschikbaar.

Soort objectBouwgrond
Woonoppervlakte
Bouwjaar
Aantal kamers