Verkocht
Vraagprijs € 147.500,- k.k.
Leeuwarden – Bilderdijkstraat 45

Aan de westkant van de stad en aan rustige straat gelegen keurig appartement op de begane grond met beschikking over een diepe (25 meter) en zonnige achtertuin. Het appartement maakt deel uit van het complex de Bilderdijkflat, welke bestaat uit in totaal 12 appartementen.

Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de binnenstad, de rondweg en uitvalswegen. Diverse voorzieningen zoals winkels en scholen bevinden zich op loopafstand.

INDELING

Complex:
Centrale entree met brievenbus.

Appartement:
Entree/hal met meterkast en toilet. Ruime en lichte doorzonkamer met schouw (voorzien van sfeerhaard), vaste kast en openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde van het appartement is de slaapkamer – met kastenwand en wastafel – gesitueerd. Aan de achterzijde bevinden zich de keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur), de badkamer (met douchehoek en wastafelmeubel) en de bijkeuken met wasmachineaansluiting en deur naar de achtertuin.

De heerlijk diepe en zonnige achtertuin – met achterom – geeft door het vele groen veel privacy en heeft achterin een vrijstaande houten schuur/ berging. Door de diepte van de achtertuin, is het eventueel mogelijk om de woning uit te breiden door middel van een serre.

De VvE bijdrage is € 1.250,00 per jaar.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte65 m2
Bouwjaar1954
Aantal kamers2
Bezoek de woning site