Verkocht
Vraagprijs € 185.000,- k.k.
Leeuwarden – Bordineweg 47

Let op: door de vele belangstelling plannen wij momenteel geen bezichtigingen meer in. Voor nieuwe aanvragen wordt een wachtlijst aangemaakt.

Aan een groot grasveld en met vrij uitzicht gelegen eindwoning met ruime achtertuin op het oosten met een stenen berging en achterom. De woning ligt aan de rand van de woonwijk Nijlân, een wijk met veel groen, vele voorzieningen en nabij het station en het centrum.

Nijlân heeft diverse sportverenigingen, scholen, wandelpaden en een eigen winkelcentrum, kortom vele voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond:
Entree aan de voorzijde van de woning in de hal met toilet, trapopgang en trapkast. De ruime doorzonkamer heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over een grasveld en aan de achterzijde is de open keuken gelegen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot de achtergelegen bijkeuken. In de bijkeuken is de opstelling voor het witgoed en een deur naar de achtertuin. De op het oosten gelegen achtertuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging en achterom.

1e verdieping:
Centraal op de verdieping gelegen overloop van waar toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde liggen 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een vaste kast en de grootste slaapkamer heeft tevens een wastafel. De nette betegelde badkamer is voorzien van een 2e toilet, douche en wastafelmeubel. Aan de achterzijde liggen de 3e en de 4e slaapkamer.

– gelegen op erfpachtgrond (afkoop is mogelijk: € 18.692,- alleen dit jaar nog geldig)
– canon 2021 € 678,- per jaar
– ideale starterswoning
– vrij uitzicht aan de voorzijde
– per direct te aanvaarden

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte94 m2
Bouwjaar1967
Aantal kamers5
Bezoek de woning site