Verkocht
Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Leeuwarden – Brandemeer 44

In Bilgaard gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers, een achtertuin op het zuiden met achterom en vele voorzieningen binnen handbereik.

Bilgaard ligt aan de noordkant van de stad vlak onder het Leeuwarder Bos. Schuin tegenover het huis staat een veelzijdig winkelcentrum met onder andere een bakker, een slager, supermarkten en vele andere winkels. Ook bevinden scholen, sportvoorzieningen, het zwembad en een gezondheidscentrum zich op loopafstand. Eveneens is de ligging ten opzichte van NHL Stenden Hogeschool zéér gunstig.

Indeling

Begane grond:
Ruime hal met trapopgang naar de 1e verdieping, een trapkast en het toilet. De hal geeft toegang tot de woonkamer en tot de dichte keuken. De woonkamer heeft aan de voor- én achterkant een grote raampartij met aan de voorkant zicht richting het winkelcentrum. De dichte nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een deur naar de achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden, voorzien van een aangebouwde stenen berging en achterom.

1e verdieping:
Overloop met bergruimte. In totaal zijn er op de verdieping 4 slaapkamers, twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Centraal op de verdieping ligt de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel.

Kenmerken:
– bouwjaar 1970
– voorzien van een alarminstallatie
– het platte dak is ± 10 jaar geleden vernieuwd

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte92 m2
Bouwjaar1969
Aantal kamers5
Bezoek de woning site
Voor alle details van deze woning