Te koop
Koopsom € 345.000,- v.o.n.
Leeuwarden – Brandemeer 9d

MODERN, GROEN EN ZORGELOOS WONEN

Een nieuw woonconcept:
Energiezuinig en veilig wonen met eigen tuin, berging en parkeerplaats en veel gemeenschappelijk groen.

Op de locatie van de voormalige Prins Mauritsschool in de wijk Bilgaard bieden wij 10 duurzame twee-onder-één-dak woningen aan. In het plan Nije Skoalle staan duurzaamheid en verbinding hoog in het vaandel. Met veel gemeenschappelijk groen, ademt Nije Skoalle een dorpse gemoedelijkheid uit.

De wijk Bilgaard ligt aan de noordrand van Leeuwarden, vlakbij het Leeuwarderbos en de Dokkumer Ee en op fietsafstand van het historische stadscentrum. De wijk beschikt onder andere over een winkelcentrum (met een breed aanbod aan winkels), basisscholen en diverse sportvoorzieningen.

Het plan bestaat uit het voormalig schoolgebouw dat wordt getransformeerd tot gelijkvloerse schoolwoningen. Op de locatie waar momenteel het gymlokaal staat, worden 10 twee-onder-één-dak woningen gerealiseerd met een naastgelegen parkeerstraat. Door de aanwezigheid van een parkeerstraat, blijft het tussen de woningen groen en autoluw.

De woningen beschikken over twee woonlagen en hebben een privétuin met een berging (voorzien van groen-/sedum-dak) en een in eigendom geleverde parkeerplaats in de parkeerstraat. Er zijn twee verschillende types. Type A heeft een zij entree en aparte woonkamer en keuken, type B heeft de entree aan de voorzijde en heeft een woonkamer met open keuken. Beide types beschikken over openslaande deuren naar de tuin, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

Alle woningen worden energieneutraal opgeleverd, hebben een A+++ energielabel, zijn geheel voorzien van vloerverwarming, CO² ventilatiesysteem, een eigen warmtepomp en 14 zonnepanelen op het platte dak. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair (badkamer en toilet) en tegelwerk.

De start van de bouw is naar verwachting begin april 2023 en de oplevering zal eind december 2023 zijn.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte84 m2
Bouwjaar2023
Aantal kamers4
Bezoek de woning site