Verkocht
Prijs op aanvraag
Leeuwarden – Ceresweg 18

Uniek complex aan open vaarwater voor een combinatie van wonen & werken, wonen & hobby of kantoor & bedrijfsruimte, gelegen aan de oostzijde van de stad Leeuwarden. Dit bijzondere object beschikt over een eigen hellingbaan, een deel eigen water met aanlegmogelijkheden voor meerdere boten, twee bedrijfshallen, een royale woning met schitterend uitzicht en een bouwkavel van ca. 1.925 m2 voor eventuele uitbreiding.

Wie op zoek is naar een ‘oars as oars’ (anders dan anders) locatie hoeft niet verder te zoeken. Laat je verrassen door de twee gezichten van dit markante complex en maak een afspraak voor bezichtiging.

LIGGING EN INDELING

Ligging
Het complex ligt aan de meest zuidelijke rand van het bedrijventerrein de Hemrik aan de oostzijde van de stad Leeuwarden. Dit gedeelte van het bedrijventerrein kenmerkt zich door kleinschalige bedrijven met deels een combinatie van wonen en werken. Door de ligging aan open vaarwater is een watersport gebonden activiteit goed mogelijk.

Hallen
Het pand is voorzien van een tweetal bedrijfshallen met een onderheide geïsoleerde betonvloeren en een vrije hoogte van 560 cm. De eerste loods heeft een oppervlak van 600 m2 en is voorzien van een overheaddeur, een loopdeur, eigen water en elektra. De tweede loods is verbonden met het kantoor en de woning. Deze loods heeft twee overheaddeuren (waarvan één elektrisch bedienbaar), een zijdeur, lichtstraat en een grote smeerkelder. De schrobgoot in deze hal is aangesloten op de vetafscheider op het terrein aan de straatzijde van het pand.

Kantoorruimte
Aan de zuidzijde van tweede loods en onder de woning ligt de kantoorruimte van het complex. Het totale oppervlak bedraagt 200 m2 en hierin bevinden zich de royale kantoorruimte van ca. 170 m2 voorzien van een brede garagedeur aan de oostzijde en een entree met hal, interne trap naar de woning, toiletgroep met douche en bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Woning
De woning is via twee trappen toegankelijk. Eén maal via de hal bij de kantoorruimte en één maal via een interne trap vanuit de tweede loods. De woning bestaat uit een royale leefruimte met open keuken van ca. 85 m2, centrale hal met garderobe en toiletruimte, een ouderslaapkamer met aangrenzende garderobekamer en een eigen badkamer v.v. bad, douche, toilet en wastafel, een viertal kinderkamers v.v. entresol en een tweede badkamer met douche en wastafel. Grenzend aan de woonkamer ligt een royaal terras met uitzicht over het natuurgebied ten zuiden van de woning. Dit balkon loopt door langs de slaapkamers naar een tweede terras aan de westzijde. Via een trap is vanaf het terras ook de grote achtertuin bereikbaar. De woning is ook als kantoorruimte in te richten/te gebruiken.

Terrein
Aan de straatzijde van het complex is het terrein verhard t.b.v. parkeren (circa 30 stuks) en de toegang naar de diverse overheaddeuren. Ook bevindt zich hier de spoelplaats met vetafscheider. Aan de oostzijde is een middels een schuifpoort afgesloten zijterrein bereikbaar. Dit mondt uit in de trailerhelling en de achtertuin. Hier bevindt zich ook de meest gebruikte entree naar de woning en de kantoren. De achtertuin bestaat uit veel gazon, borders en terrasruimte onder de veranda. De tuin loopt om de eerste loods heen terug naar de openbare weg. Dit gedeelte is het zgn. bouwterrein. Hier zou een derde loods gebouwd kunnen worden.

Eigen water
Naast de eigen grond beschikt het complex ook over een strook eigen water met een lengte van ca. 75 en gemiddelde breedte van zo’n 16 meter (oppervlak ca. 1.150 m2). Dit biedt de mogelijkheid om meerdere aanlegplaatsen te creëren en/of schiphuizen tot een lengte van ca. 10 meter aan te leggen (Het bouwvlak strekt zich niet over de gehele breedte van het water uit).

Algemeen
• Staalconstructie
• Red ceder en betonnen gevelbekleding
• Paalfundering
• Onderheide betonvloeren
• Vrije hoogte loodsen: 560 cm
• Vrije overspanning loodsen: 20 meter
• Centrale verwarming met nieuwere ketel
• Mechanische afzuiging op diverse plaatsen
• Isolerende beglazing
• Dak-, vloer- en muurisolatie
• Zonnepanelen
• Uitgebreide groepenkast met krachtstroom
• Alarminstallatie
• Persluchtinstallatie
• Spoelplaats met vetafscheider
• Schrobgoot

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte195 m2
Bouwjaar2000
Aantal kamers7