Verkocht
Vraagprijs € 145.000,- k.k.
Leeuwarden – de Bird 92

In de wijk Bilgaard gelegen woonhuis met een op een zuidoosten gelegen – 13 meter diepe – achtertuin. De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing en beschikt over vier slaapkamers.

De woning bevindt zich op loopafstand van een uitgebreid winkelcentrum, hogeschool (NHL Stenden) en overige scholen en voorzieningen. Daarnaast is ook het stadscentrum op een prettige afstand gelegen.

INDELING

Begane grond:
Entree/gang met plavuizenvloer, toilet, trapkast en toegang naar inpandige berging met witgoedaansluiting. Tuingerichte, lichte woonkamer/eetkamer met parketvloer en toegang tot de achtertuin en doorgang naar de keuken. De keuken is voorzien van enige inbouwapparatuur en is uitgevoerd in eikenhout.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer en vier slaapkamers. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een deur naar het ruime balkon. Twee kleinere slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en tussengelegen bevindt zich een functionele badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte109 m2
Bouwjaar1964
Aantal kamers5
Bezoek de woning site