Verkocht
Koopsom € 300.000,- k.k.
Leeuwarden – Engelsestraat 14

Een nieuwbouwhuis is erg comfortabel, maar het kan lastig zijn de sfeer in huis te halen die een karakteristieke woning van zichzelf al heeft. Een vooroorlogse woning moet meestal nog worden vernieuwd om het naar eigen wens te maken.
Deze jaren ’30 tussenwoning biedt de perfecte oplossing! Je krijgt namelijk inspraak in de verbouwingen die de verkoper nog moet uitvoeren.

Deze in de Vosseparkwijk gelegen nieuwbouw-waardige woning heeft een heerlijke stadstuin op het westen. De woning dient nog geheel verbouwd te worden, maar na deze verbouwing heb je een goed geïsoleerde jaren ’30 woning waar de komende jaren geen onderhoud nodig is. De woning telt in totaal 4 slaapkamers, twee slaapkamers op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping.

INDELING

Begane grond:
Entree/gang met trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Aan de achterzijde zal tevens de voorbereiding op de open keuken worden gerealiseerd. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken met deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop met toilet en vaste trap naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde ligt de zéér ruime ouderslaapkamer met erker en aan de achterzijde bevindt zich een tweede, eveneens ruime slaapkamer. Naast de slaapkamer aan de achterzijde is de plaats voor de badkamer welke nog naar eigen wens kan worden ingedeeld en geplaatst.

2e verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een 3e en 4e slaapkamer. Aan de achterzijde zal een grote dakkapel worden geplaatst.

De woning wordt aangeboden met een zeer goede basis waarin onder andere:
– volledige isolatie (vloer-, glas-, muur- en dakisolatie);
– een gevlinderde betonvloer op de begane grond met vloerverwarming;
– een nieuwe cv-installatie;
– geheel nieuwe elektrische installatie;
– zeer royale dakkapel op 2e verdieping.

Meerwerk opties, in samenspraak met de verkoper, zijn onder andere:
– keuken;
– badkamer;
– extra slaapkamer;
– plaats voor witgoed.

Uiteraard is het ook mogelijk om het meerwerk zelf uit te (laten) voeren.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte124 m2
Bouwjaarvanaf 1931 tm 1944
Aantal kamers5