Verkocht
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Leeuwarden – Gerben Colmjonwei 17

Aan de westkant van de stad Leeuwarden in de wijk Westeinde staat deze instapklare woning met ruime en lichte woonkamer, 4 slaapkamers, recentelijk gemoderniseerde badkamer en tuin op het zuiden met daaraan grenzend een ruime parkeergelegenheid. De zolder van de woning is nog vrij in te delen in bijvoorbeeld extra slaapkamers.

Qua locatie heeft de woning een goede ligging met betrekking tot uitvalswegen richting Heerenveen, Drachten en Harlingen. Binnen de wijk bevinden zich diverse voorzieningen als basisscholen, supermarkten en sportverenigingen.

INDELING

Begane grond:
Entree naar hal met trapopgang en toilet. Naast de voordeur is een (fietsen)berging met eigen ingang. Vanuit de hal wordt eerst de keuken bereikt die een open verbinding heeft met de tuingerichte woonkamer. De keuken beschikt over een oven, een vaatwasser en een losse koelkast. Voorbij de keuken bevindt zich nog een ruime eethoek. De op het zuiden gelegen tuin beschikt over een ruime, houten schuur (12m2) uit 2015. In dat jaar is de schutting ook geheel vernieuwd. Tevens is de tuin toegankelijk met een dubbele deur waar een auto doorheen past.

1e verdieping:
Centraal gelegen overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer. De vier slaapkamers – twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde – zijn ruim van formaat. De in 2017 gemoderniseerde badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel met twee ruime badkamerkasten, toilet en designradiator.

2e verdieping:
De via vaste trap te bereiken royale zolder is op dit moment in gebruik als bergruimte. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting. Het realiseren van extra slaapkamer(s) behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte101 m2
Bouwjaar1972
Aantal kamers5
Bezoek de woning site