Verkocht
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Leeuwarden – Goudenregenstraat 40

Aan de oostkant van het centrum en aan een mooie brede straat in de Bloemenbuurt ligt deze jaren ’30 tussenwoning.
De brede erker op de begane grond en de prachtige voordeur, zijn typerende kenmerken van de straat, waardoor er veel eenheid ontstaat. De achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van een ruime berging en achterom. De woning is enigszins gedateerd, maar na modernisering heb je een heerlijke woning op loopafstand van scholen, diverse winkels en het stadscentrum.

Indeling:

Begane grond:
Entree/tochtportaal met glas in lood raam en deur naar de hal alwaar de trap naar de eerste verdieping en het toilet. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een erker, balkenplafond en een doorgang naar de open keuken. Eenvoudige keuken met doorgang naar de aangebouwde bijkeuken met vaste kast. Achter de bijkeuken is de berging gelegen welke bereikbaar is vanuit de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van een achterom.

1e verdieping:
Overloop met deur naar het platte dak. Ook op de verdieping zijn de balkenplafonds nog in zicht. Er zijn twee slaapkamers, een aan de voorzijde met erker en vaste kast. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde en is ook voorzien van vaste kasten. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping met dakkapel alwaar een royale zolder met mogelijkheid voor het creëren van een derde slaapkamer.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte121 m2
Bouwjaarvanaf 1931 tm 1944
Aantal kamers4
Bezoek de woning site