Verhuurd
€ 995,- p.m.
Leeuwarden – Groningerstraatweg 56B

Bij interesse contact opnemen met:
Noordersingel Vastgoed BV
058 – 58 58 120
beheer@ noordersingelvastgoed.nl

Wegens wijzigingen in dienstverband van de eigenaar is onverwacht verhuurbaar per 1 december 2020 deze prachtige gerenoveerde bovenwoning aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden. Deze bovenwoning bevindt zich in een rustige buurt en is ideaal voor stellen met of zonder kinderen.

Indeling:
Entree via eigen voordeur, overloop met toegang tot eerste verdieping en trap naar tweede verdieping en toilet met fonteintje.

Eerste verdieping:
Ruime lichte woonkamer verdeeld in twee ruimtes door middel van de kamer en suite deuren. Aan de voor en achterkant bevindt zich een balkon. Het grote balkon aan de achterzijde is te bereiken via de keuken en kan in de zomer dienst doen als zonneterras. De volledig nieuwe keuken bevat een vier gaspitkookplaat met wokbrander, ingebouwde afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast en twee ingebouwde kasten.

Tweede verdieping:
Via de overloop is er toegang tot een apart toilet, drie lichte slaapkamers, een ingebouwde kast en badkamer. Nieuwe isolatie zorgt ervoor dat het verkeer van de Groningerstraatweg amper verneembaar is in de slaapkamers. De moderne nieuwe badkamer voorzien van een prachtig losstaand bad op poten, douche met thermostaatkraan en wastafel met twee mengkraan.

Bergruimte:
Via de steeg is er een 9m2 aparte bergruimte voor fietsen e.o.

Overig:
– Boven– en onder appartement zijn met gewapend beton gescheiden voor maximale isolatie van geluid
– Energielabel C
– Exclusief G/W/E

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte95 m2
Bouwjaar1936
Aantal kamers6