Verhuurd
Huurprijs € 1.255,- p.m.
Leeuwarden – Grote Kerkstraat 41B

Stichting Sint Anthony Gasthuis verhuurt 73 monumentale woningen en appartementen aan 60-plussers in de levendige binnenstad van Leeuwarden, omringd door onder architectuur aangelegde tuinen. Bewoners wonen zelfstandig in een veilige en vertrouwde omgeving, met 24 uur per dag noodhulp, waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Gezamenlijke ruimten en georganiseerde activiteiten op sociaal en cultureel vlak zorgen voor verbinding en ontmoeting.
Het Gasthuis biedt onbezorgd wonen ‘met een dikke plus’.

Dit unieke appartement voor 60- plussers met zeer veel karakteristieke elementen aan de Grote Kerkstraat is nu te huur.
Het appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie midden in het historische stadscentrum en grenst aan de achterzijde aan een prachtige groene binnentuin.

Dit splitlevel appartement is geschikt voor fitte senioren, want er is een kleine trap binnen het appartement aanwezig.
Via de gemeenschappelijke hal bereikt u het appartement op de 2de etage, via de lift of via het trappenhuis. De woonkamer met prachtige houtenbalken structuur geven dit appartement allure. Daarnaast heeft u bij dit appartement een uniek dakterras dat uitkijkt over de tuin van het Sint Anthoon. Het geheel heeft 89m2 woonoppervlak (excl. dakterras) en beschikt over twee slaapkamers, ieder met een badkamer en suite. Verder is er een open keuken in de woonkamer en is er inpandige bergruimte.

Dit appartement beschikt over een persoons alarmeringssysteem. 24 uur per dag is er een medewerker gastvrijheid aanwezig voor vragen en hulp bij calamiteiten. Uw fietsen kunt u stallen in een af te sluiten fietsenkelder, met stroomfaciliteiten. U parkeert uw auto in onze eigen garage welke u tegen een meerprijs per maand kunt huren. Ook kunt u deelnemen aan tal van activiteiten, die dagelijks worden aangeboden.

Heeft u interesse om dit appartement te bezichtigen? Maakt u dan een afspraak met ons via coordinator@sintanthoon.nl.

Goed om te weten:
– te huur voor 60+
– 89m2 woonoppervlak
– energielabel C

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte89 m2
Bouwjaar1595
Aantal kamers3