Verkocht
Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Leeuwarden – Honingboomstraat 7B

Goed onderhouden appartement op de 2e woonlaag met 2 slaapkamers, een inpandige berging en 2 balkons.

De Honingboomstraat is gelegen aan de oostkant van de stad en voor het complex is voldoende parkeergelegenheid. Het appartement ligt nabij de rondweg, diverse supermarkten en het Cambuurplein. Tevens bevinden zich in de wijk een basisschool, kinderopvang en een middelbare school. Kortom: een ideaal appartement voor een grote doelgroep!

INDELING

Begane grond:
Afgesloten portiek met trapopgang, brievenbussen en trap richting de onderliggende bergingen. Hier bevindt zich de berging die tot het appartement behoort.

Indeling appartement:
Entree/hal waar zich het toilet en de meterkast bevinden. Links van de hal bevindt zich de dichte keuken die onder andere is voorzien van een 4-pits gasfornuis en afzuigkap. De keuken biedt toegang tot het balkon op het noorden met cv-kast. De badkamer is vanuit de keuken bereikbaar en beschikt over een wastafel, douche en wasmachineaansluiting.
Rechts van de hal ligt de ruime en lichte L-vormige woonkamer, welke beschikt over een balkon gesitueerd op het zuiden. De grootste slaapkamer (ca. 11 m2) is bereikbaar vanuit de woonkamer, de tweede slaapkamer (ca. 8 m2) is vanuit de hal toegankelijk.

Bijzonderheden:
– jaarlijkse erfpachtcanon grond € 343,-
– maandelijkse VvE bijdrage € 60,-
– 2 balkons
– appartement gelegen op de 2e woonlaag

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte62 m2
Bouwjaar1958
Aantal kamers3
Bezoek de woning site