Verkocht
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Leeuwarden – Huizumerstraat 18

Nabij de groene fiets- en wandelpaden langs de Potmarge, in de wijk Achter de Hoven, staat deze unieke woning te koop, op steenworp afstand van het centrum. Het huis is samengesteld vanuit twee naast elkaar gelegen woningen en zorgt voor een originele indeling die u nergens anders in de wijk zult aantreffen.

Het huis telt een woonoppervlakte van 167 m², waaronder een ruime woonkamer, een tweede woonkamer/slaapkamer, een badkamer op de begane grond en 4 slaapkamers op de 1e verdieping.

De woning bevindt zich op 5 minuten fietsen van het centrum, maar ook dichterbij bevinden zich genoeg voorzieningen. In de directe omgeving zijn verscheidene supermarkten, scholen en cafetaria’s aanwezig. Ook bevindt de woning zich op een gunstige ligging ten opzichte van het station, welke op minder dan 5 minuten fietsen te bereiken is.

INDELING

Begane grond:
Entree met garderobe en de meterkast. Vanuit hier bereikt u meteen de grote, open en door de grote raampartijen, lichte woonkamer met voldoende ruimte voor het inrichten van een zithoek en een eethoek. Langs de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken met wandopstelling met nog enkele sporen van de, om dit te kunnen realiseren, doorbroken muur. Het aanrecht beschikt over veel bladruimte, waardoor veel opbergruimte in de vele kastjes eronder en geeft de vrije ruimte boven het aanrecht de keuken een open gevoel.

Wat de begane grond extra dimensie geeft zijn de overige ruimtes op deze verdieping. Er bevindt zich nog een extra (werk)kamer met lichtkoepel in het plafond, waarvandaan twee extra bergruimtes zijn te bereiken. Tevens is de ruime badkamer op deze verdieping gesitueerd. Ondanks aan vernieuwing toe, zijn de grote inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wasbakken en toilet goed bruikbaar in hun huidige situatie.

Eerste verdieping:
Volledig is voorzien van “white wash” houten vloerdelen. De overloop bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot vier slaapkamers en een toilet.

Tuin:
Bereikbaar via steeg aan de linkerzijde van de woning, gesitueerd op het westen. Onderhoudsvriendelijk met voldoende gelegenheid om het naar eigen wens in te delen, met ook een tuinhuis met openslaande deuren voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen en gereedschap.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte167 m2
Bouwjaar1920
Aantal kamers6
Bezoek de woning site