Verkocht
Koopsom € 165.000,- k.k.
Leeuwarden – Jan Lievensstraat 53

In de gewilde woonwijk Huizum – West gelegen tussenwoning met een verrassend diepe achtertuin op het zonnige zuiden mét achterom. De woning beschikt verder over 3 slaapkamers, een lichte doorzonkamer met erker en schuifpui naar de achtertuin en een zolder met voldoende bergruimte.
De woning ligt in de nabije omgeving van het station, scholen, het stadscentrum en winkelvoorzieningen.

Indeling:
Entree/hal met meterkast en inbouwkast. De lichte woonkamer is voorzien van een erker aan de voorzijde en heeft een schuifpui naar de achtertuin. De open keuken met diverse inbouwapparatuur geeft doorgang naar de bijkeuken, alwaar de aansluitingen voor het witgoed. Tevens geeft de bijkeuken toegang tot de achtertuin. Achter de bijkeuken bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douchehoek. De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra. De achtertuin is circa 12 meter diep, ligt op het zonnige zuiden en is voorzien van een achterom naar de steeg.

1e verdieping:
Overloop met deur naar het droogplat. In totaal zijn er op deze verdieping 3 slaapkamers; twee liggen aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde. Allen voorzien van een balkenplafond waardoor een ruimtelijk effect ontstaat.

2e verdieping: bereikbaar middels een vaste trap alwaar mogelijkheid voor een 4e slaapkamer en voldoende bergruimte.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte83 m2
Bouwjaarvanaf 1906 tm 1930
Aantal kamers5
Bezoek de woning site