Verkocht
Vraagprijs € 139.500,- k.k.
Leeuwarden – Johannes Semsstraat 17

Aan de oostkant van het centrum, tussen de Emmakade en het Zuidvliet gelegen eindwoning met onder andere twee slaapkamers, woonkeuken en stadstuin met achterom. Aan de voorzijde van de woning is er vrij uitzicht over een speelveld en rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn diverse voorzieningen in de nabije omgeving en in een paar minuten wandelt u naar het gezellige stadscentrum van Leeuwarden.

INDELING

Begane grond:
Zij-entree met hal en trapopgang naar de verdieping. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde. Aan de linkerkant van de hal is de ruime woonkeuken (2014) aanwezig, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Door de twee grote ramen valt er veel licht in de keuken. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de bijkeuken, van waaruit het toilet (2014) en de achtertuin bereikbaar zijn.

1e verdieping:
Bordestrap naar ruime overloop met werkblad en wasmachineaansluiting. In totaal twee slaapkamers: een aan de voorzijde van de woning en een aan de achterzijde met deur naar plat dak. De eenvoudige badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet is eveneens aan de achterzijde gelegen.

Bijzonderheden:
– het dak van de woning is 10 jaar geleden vernieuwd en geïsoleerd;
– het buitenschilderwerk is gedaan in 2018.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte85 m2
Bouwjaar1906
Aantal kamers4