Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Leeuwarden – Joubertstraat 3

Aan de westkant van de stad (in de prachtige Transvaalwijk) en op loopafstand van het centrum gelegen recent gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde stenen berging en stadstuin op het zuidoosten. De woning is voorzien van maar liefst 4 slaapkamers, is uitgerust met een moderne keuken en badkamer en is daarnaast neutraal afgewerkt met glasvezelbehang en een geëgaliseerde vloer. Het Rengerspark, de Prinsentuin, NHL Stenden en het station zijn op loop- en/of fietsafstand evenals een supermarkt.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, modern toilet met fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is er tevens toegang tot een moderne badkamer, voorzien van een douchehoek en wastafelmeubel. De lichte woonkamer is thans uitgevoerd in een Z-vorm, waardoor aan de achterzijde eenvoudig een aparte hoek als bijvoorbeeld een thuiswerkplek gerealiseerd kan worden. Eventueel is deze ruimte af te sluiten door er een deur te plaatsen. De moderne, halfopen keuken is voorzien van veel werkruimte en inbouwapparatuur en vanuit de keuken is de aangebouwde stenen berging bereikbaar met deur naar de op gunstige zonnestand gelegen stadstuin.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot alle 4 slaapkamers en een afgeschermde hoek waar zich de cv-installatie bevindt. Aan de achterzijde is een L-vormige- en een rechthoekige slaapkamer aanwezig, beide voorzien van een dakraam. Aan de voorzijde bevindt zich een lichte kamer met straatgerichte dakkapel. Centraal gelegen is een vierde slaapkamer, uitgerust met een te openen dakraam.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte105 m2
Bouwjaar1980
Aantal kamers5
Bezoek de woning site