Verkocht
Koopsom € 345.000,- k.k.
Leeuwarden – Molenstraat 36M

Tegenover het “Vosseparkje” en op loopafstand van het monumentale binnenstadscentrum ligt het appartementencomplex “Wilhelminastate”. Het rijksmonument en voormalige HTS is in 2005 geheel gerenoveerd tot 24 luxe appartementen. In het voormalige stoomlokaal bevinden zich de overdekte parkeerplaatsen, waarvan 1 toebehoort aan dit appartement. Dit appartement heeft tevens als enige een dakterras op het zuidwesten.

Via de ruime entree met brievenbussen en video intercom komt u in de prachtige hal met indrukwekkende trappartij met fraaie glas in lood ramen. Aan de achterzijde is de lift en gang naar eigen parkeerplaats in voormalig ketelhuis. De berging bevindt zich in het souterrain evenals een gezamenlijke multifunctionele ruimte.

INDELING:

Appartement:
Ruime entree/hal met meterkast, wasruimte/berging en toilet. Imposante living met hoge ramen, hoge plafonds, uitzicht over de wijk en het park. Vanuit de woonkamer toegang tot het ruime dakterras op het zuidwesten. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken met schiereiland.

Vanuit de hal zijn de twee ruime slaapkamers bereikbaar, beide met een grote raampartij en met uitzicht over de Vosseparkwijk. Aan de overzijde van deze slaapkamers bevindt zich een riante luxe badkamer met tweede toilet, ligbad, open hoekdouche, vloerverwarming en ruim wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– eigen inpandige parkeerplaats;
– eigen berging;
– VvE bijdrage € 265,19;
– 10 zonnepanelen in eigen beheer

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte130 m2
Bouwjaar1935
Aantal kamers3
Bezoek de woning site
Voor alle details van deze woning