Verhuurd
€ 885,- p.m.
Leeuwarden – Molkenkelder 73

BIJ INTERESSE CONTACT MET: Noordersingel Vastgoed
T 058 58 58 120
beheer@ noordersingelvastgoed.nl

Modern 3-kamer appartement met balkon op het westen, gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex tussen Goutum en Techum. Het complex is voorzien van een centraal trappenhuis met liftinstallatie, inpandige bergingen op de begane grond en parkeren aan de voorzijde.

Deze energiezuinige, all-electric appartementen worden voorzien van lage temperatuur vloerverwarming, HR++ glas en uitstekende dak-, vloer- en muurisolatie waardoor de te verwachten kosten voor energie laag zullen uitvallen.

HUURPRIJS
€ 885 p/mnd, excl. G/W/E, excl. € 85 servicekosten p/mnd:
– glasbewassing
– schoonmaak algemene ruimten
– terreinonderhoud
– verlichting algemene ruimten
– onderhoud technische apparatuur
– afkoop deel klein onderhoud

DE APPARTEMENTEN
Centrale entree aan de voorzijde van het complex met brievenbussen, bel-tableau en video-intercom. Trappenhuis en liftinstallatie leiden naar de diverse etages. De appartementen worden aan de achterzijde ontsloten via een galerij.

Eigen entree, hal met meterkast, middelgrote slaapkamer en grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Toilet voorzien van een wandcloset en fonteintje. De badkamer met douchehoek v.v. glazen douchewand en thermostaatkraan, wastafel met mengkraan en plancet en een tweede toilet.

Woonkamer aan de westzijde met open keuken. De woonkamer ligt over de volle breedte van het appartement en is voorzien van een balkon. De open keuken is voorzien van o.a. een wasemkap, kookplaat, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. De bijkeuken biedt plaats voor een wasmachine en condensdroger.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte74 m2
Bouwjaar2018
Aantal kamers3