Te koop
Vraagprijs € 345.000,- k.k.
Leeuwarden – Mr. P.J. Troelstraweg 146

Aan de westkant van de stad, net buiten de rondweg gelegen vrijstaand woonhuis (gemeentelijk monument) met ruime oprit en een zéér diepe achtertuin welke is gesitueerd op het oosten. De bekende Leeuwarder architect Doeke Meintema ontwierp de woning en heeft nog veel authentieke elementen, echter verdient de woning aandacht en modernisering, maar biedt verder alle mogelijkheden om hier een heel fijn thuis met een prachtige diepe tuin van te maken. Het bouwjaar is 1934, er is 135 m2 woonoppervlak.

De Mr. P.J. Troelstraweg is een doorgaande weg aan de gewilde westkant van de stad. Parkeren kan op eigen erf, op de ruime oprit. De rondweg ligt nabij en het stadscentrum ligt op een prima loop- en/of fietsafstand. In de nabije omgeving bevinden zich basisscholen, kinderopvang, sportgelegenheden, winkelcentra, supermarkten én het Leeuwarder Bos.

INDELING

Begane grond:
Middels de diepe voortuin met ruime oprit bereikt u de entree aan de voorzijde van de woning. Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de kelder, de trap naar de verdieping, het toilet, de keuken, de eetkamer èn de woonkamer.
De woonkamer ligt aan de voorzijde met een groot raam en een zijraam hierdoor treedt er veel daglicht dit vertrek binnen. Vanuit de woonkamer is via de hal, de eetkamer toegankelijk. Deze is gelegen aan de tuinzijde. Er zijn twee vaste kasten en openslaande deuren naar de achtertuin. De dichte en eenvoudige keuken, ligt naast de eetkamer en geeft toegang tot de achtergelegen berging. Via deze berging is de achtertuin bereikbaar en heeft veel groen, is zeer diep en beschut en heeft nog een berging.

1e verdieping:
Centraal op de verdieping gelegen ruime overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. In totaal zijn er 3 slaapkamers. Aan de voorzijde ligt de 1e, ruime slaapkamer van ruim 16m2. Er is een breed raam, er zijn twee vaste kasten en een wastafel. De 2e slaapkamer is kleiner van formaat, ruim 5m2. De 3e slaapkamer ligt aan de achterzijde, is bijna 12m2 groot en beschikt ook over 2 vaste kasten.
De badkamer ligt eveneens aan de achterzijde. Er is een douchecabine, 2e toilet en wastafel aanwezig.

2e verdieping:
Hier bevindt zich een grote zolder op stahoogte met onbeschoten kap.

Er is voldoende ruimte aanwezig om het geheel uit te breiden met een garage of aan de achterzijde het woonoppervlakte uit te breiden.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte135 m2
Bouwjaar1934
Aantal kamers5