Verkocht
Vraagprijs € 725.000,- k.k.
Leeuwarden – Mr. P.J. Troelstraweg 178

Een unieke kans om uw droomvilla te realiseren op een unieke zeer ruim bemeten perceel van 2255 m2 eigen grond. De huidige bestaande bouw is op dit moment nagenoeg geheel gemoderniseerd, volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.
Ook zijn de vergunningen aanwezig om aan de achterzijde het woonoppervlakte te vergroten naar circa 260 m2 woonoppervlakte (de palen zijn reeds geslagen). In deze aanbouw kunt u bijvoorbeeld een slaapkamer met badkamer, werkruimte of een tuingerichte woonkeuken realiseren.

Dit geweldige object bevindt zich aan de westkant van de stad, aan de gewilde Mr. P.J. Troelstraweg met een aangebouwde stenen dubbele garage en eigen oprit met voldoende parkeergelegenheid. De zeer ruime parkachtige tuin met een aantal monumentale bomen heeft eveneens zeer veel mogelijkheden. Het monumentale binnenstadcentrum van Leeuwarden is met 10 fietsminuten bereikbaar en in de directe omgeving zijn er basisscholen, diverse sportvoorzieningen en supermarkten aanwezig. Het geheel biedt u de gelegenheid om e.e.a. naar eigen smaak af te stylen.

INDELING

Via de statige entree met penanten, grindpaden en heggen bereikt u de overdekte entree met een houten voordeur omringd door verschillende ramen.
De ruime en hoge hal is voorzien van Braziliaans marmer, fraaie houten trappartij en een garderobe-nis en modern gastentoilet. Via hoge dubbel deuren met prachtig hout omkleed komt u in de royale L-vormige tuingerichte woonkamer. Aangezien er aan drie zijden daglicht binnentreedt, is het een heerlijke lichte woonkamer. Ook vanuit de prachtige hal is d.m.v. dubbele hoge deuren de aan de achterzijde gelegen ruime eetkeuken bereikbaar. Momenteel voorzien van een tijdelijke inrichting waardoor een eigen droominrichting zo is geplaatst.

Vanuit de keuken is er een doorloop naar de ruime bijkeuken (met lichtkoepel) met o.a. een wasmachineopstelling, directe verbinding garage en een loopdeur naar de achtertuin. De garage is via de bijkeuken toegankelijk en heeft aan de voorzijde een grote elektrische roldeur en aan de achterzijde een loopdeur naar de achtertuin.

De parkachtige achtertuin is gesitueerd op het Zuid Oosten en biedt, mede door de begroeiing aan de achterzijde, erg veel privacy. Door de diepte van de tuin is het hier zowel als in de zon, als in de schaduw heerlijk toeven. Er is een ruim gazon, en aan de achterzijde van de woning is een terras te creëren.

Via prachtige trappartij bereikt u de 1e verdieping:
waar een ruime en lichte overloop is met vaste trap naar de 2e verdieping. Er zijn 2 zéér ruime slaapkamers op deze verdieping aanwezig, waarvan één een berging heeft die bijvoorbeeld als walk-in closet kan worden gebruikt. Ook zou hier een 2e badkamer en suite kunnen worden gerealiseerd.
De stijlvolle badkamer is betegeld met een grote marmerlook tegel en voorzien van inbouwkranen en vloerverwarming. Er is een ruime inloopdouche, voorbereiding voor een 2e toilet en voorbereiding voor een bad aangelegd. Het installatiewerk is grotendeels klaar.

Ook de 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar en hier is een ruime zolder met de mogelijkheid om een 3e en 4e slaapkamer te realiseren.

Wij gaan ervan dat wij uw nieuwsgierigheid hebben gewekt en nodigen u graag uit voor een bezichtiging om alle mogelijkheden die dit unieke object te laten zien!

Goed om te weten:
– het casco geheel biedt de mogelijkheid om deze naar eigen smaak af te stijlen
– 188 m2 woonoppervlak
– maar liefst 2255 m2 perceeloppervlak
– energielabel C

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte188 m2
Bouwjaar1925
Aantal kamers4
Bezoek de woning site