Verkocht
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 73-19

Aan de zuidrand van Leeuwarden op de begane grond gelegen prachtig goed onderhouden appartement, met prachtig uitzicht over het Van Harinxmakanaal, in de senioren serviceflat Nijlânstate. Het complex is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een geheel vernieuwde entree.

INDELING

Complex:
Centrale en beveiligde gemeenschappelijke entree met receptie.

Appartement:
Entree appartement met hal, ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer die toegang biedt tot een mooi privé balkon op het zuiden. Bereikbaar via de hal is de keuken, voorzien van o.a. een vaatwasser. Aan de andere zijde de slaapkamer met 2 vaste kasten en laminaatvloer. De badkamer is eveneens toegankelijk via de hal en is voorzien van een douche, wastafel, toilet en de aansluitingen voor wasmachine/droger.

Op de begane grond bevindt zich een berging (6 m2) en is een fietsenstalling. Het appartement heeft een eigen ingang via de zijvleugel en beschikt over een eigen parkeerplaats. Huur van een garage is mogelijk.

Voorzieningen:
Het appartement is rustig gelegen met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid en direct nabijgelegen winkelcentrum. Nijlânstate biedt veel interne voorzieningen waaronder warme maaltijdservice, recreatieruimte met diverse activiteiten (biljart, bridge, gymnastiek, koffiedrinken etc.), dag- en nacht alarmeringssysteem en indien gewenst verpleging. Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is. Daarnaast bevinden zich in het complex ook een fysiotherapeut, pedicure, kapper en een winkeltje.

In Nijlânstate staat privacy en vrijheid van de bewoners centraal. Er zijn geen verplichte activiteiten; de bewoners hebben zelf de regie over wat ze willen en wanneer. Ook in deze “coronatijd” zijn er – naast de algemeen geldende hygiënemaatregelen – geen beperkingen voor het ontvangen van bezoek.

De servicekosten bedragen € 1128,- per maand en bestaan uit:
• Stookkosten (gas)
• Water
• Overheidsheffingen:
– Onroerendezaakbelasting gemeente Leeuwarden
– Afvalstoffenheffing gemeente Leeuwarden
– Rioolbelasting
– Verontreinigingsheffing
– Waterschapslasten
• Opstalverzekering
• Personenalarmering
• Glasvezelaansluiting in elk appartement
• Afschrijvingen gebouw, machines en inventaris
• Personeelskosten:
– calamiteitenzorg (dag- en nachtpersoneel)
– receptie, huishouding, technische dienst, administratie, keukenpersoneel
• Onderhoudskosten gebouw en tuin
• Schoonmaak en glazen wassen gebouw
• Algemene kosten waaronder verzekeringen

Extra kosten waarmee u rekening dient te houden zijn kosten voor elektriciteit, inboedelverzekering, persoonlijke abonnementen als telefonie, tv/internet en de maaltijdkosten. Voor iedere dag een warme maaltijd betaalt u maandelijks € 195,- per persoon.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte78 m2
Bouwjaar1961
Aantal kamers3