Te koop
Koopsom € 92.500,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 73-309

In de aan de zuidkant van de stad gelegen woonwijk Nijlân gelegen appartement met inpandige berging in senioren serviceflat Nijlânstate. Het appartement is goed onderhouden en heeft prachtig zicht over het Van Harinxmakanaal. Het complex is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een geheel vernieuwde entree.

Indeling:

Complex:
Centrale en beveiligde gemeenschappelijke entree met receptie.

Appartement:
Entree in de ruime hal met aan de rechterzijde gelijk de badkamer. De badkamer is ruim opgezet en voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet én wasmachineaansluiting. De ruime en lichte woonkamer heeft een prachtig weids uitzicht over het Van Harinxmakanaal en de weilanden. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en tot het zonnige balkon, dat is gelegen op het zuiden. De compacte open keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De slaapkamer is ruim 16 m2 groot en biedt net als de woonkamer, toegang tot het balkon.

Op de begane grond bevindt zich een ruime berging (8 m2).

Voorzieningen:
Het appartement is rustig gelegen met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid en direct nabij gelegen winkelcentrum. Er bestaat de mogelijkheid om tegenover het appartement een kamer bij te huren. Deze kamer is centraal verwarmd en heeft verder een wastafel en een aantal vast kasten.
Nijlânstate biedt veel interne voorzieningen waaronder warme maaltijdservice, logeerkamers, recreatieruimte met diverse activiteiten (biljart, bridge, gymnastiek, schilderen, filmavonden, koffiedrinken etc.), dag- en nacht alarmeringssysteem en indien gewenst verpleging. Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is. Daarnaast bevinden zich in het complex ook een fysiotherapeut, pedicure, kapper en een winkeltje.

In Nijlânstate staat privacy en vrijheid van de bewoners centraal. Er zijn geen verplichte activiteiten; de bewoners hebben zelf de regie over wat ze willen en wanneer. Ook in deze “coronatijd” zijn er – naast de algemeen geldende hygiënemaatregelen – geen beperkingen voor het ontvangen van bezoek.

De servicekosten voor dit appartement bedragen €901,- per maand en bestaan uit:
-Stookkosten (gas)
-Water
-Overheidsheffingen:
– Onroerendzaakbelasting gemeente Leeuwarden
– Afvalstoffenheffing gemeente Leeuwarden
– Rioolheffingen
– Zuiveringsheffing
– Waterschapslasten
-Opstalverzekering
-Elektra collectieve ruimtes
-Personenalarmering
-Veiligheidsvoorzieningen brandpreventie, centraal toegangssysteem en camerabewaking
-Glasvezelaansluiting in elk appartement
-Personeelskosten:
– beschikbaarheid calamiteitenzorg (dag- en nachtpersoneel)
– beschikbaarheid receptie, huishouding, technische dienst, keuken, winkel, administratie en directie
-Onderhoudskosten gebouw en tuin
-Glasbewassing gebouw
-Afschrijvingen gebouw, machines en inventaris
-Algemene kosten waaronder verzekeringen

Extra kosten waarmee u rekening dient te houden zijn kosten voor elektriciteit, inboedelverzekering, persoonlijke abonnementen als telefonie, tv en Internet en de maaltijdkosten. Voor iedere dag een warme maaltijd betaalt u maandelijks € 190,- per persoon.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte60 m2
Bouwjaar1961
Aantal kamers2