Verkocht onder voorbehoud
€ 59.000,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 73-413

In de aan de zuidkant van de stad gelegen woonwijk Nijlân gelegen tweekamerappartement met inpandige berging in senioren serviceflat Nijlânstate. Het complex is recent gerenoveerd en voorzien van een geheel vernieuwde entree.
Het appartement heeft prachtig uitzicht over het Van Harinxmakanaal, is in 2015 volledig gerenoveerd en goed onderhouden. Door de extra brede deuren en het ontbreken van drempels is het appartement rollator-/rolstoelvriendelijk.

Bij het appartement hoort een eigen fietsenberging op de begane grond van ca. 6m2.

INDELING

Complex:
Centrale en beveiligde gemeenschappelijke entree met receptie.

Indeling appartement:
Entree in de hal met aan de rechterhand een deur naar de badkamer. Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer met fantastisch, weids uitzicht naar het zuiden over het Van Harinxmakanaal en de achterliggende weilanden. Een elektrisch bedienbare zonwerking is aanwezig. De nette, eigentijdse open keuken in hoekopstelling beschikt over een inductiekookplaat en koel-/vriescombinatie. De woonkamer biedt toegang tot balkon op het zuiden en tot de slaapkamer aan de rechterzijde.

In de slaapkamer van ongeveer 16m2 groot is een royale Ikea kastenwand aanwezig. De slaapkamer heeft een deur naar het balkon en biedt ook rechtstreeks toegang tot de badkamer. De keurige badkamer is voorzien van toilet, wastafel, douche en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Boiler, keukenapparatuur, elektrisch bedienbare zonwering, stoffering en kastenwand zijn in de koopsom inbegrepen.

Voorzieningen:
Het appartement is rustig gelegen met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid en direct nabij gelegen winkelcentrum. Er bestaat de mogelijkheid om een extra kamer op de etage bij te huren, deze kosten zijn € 85,25 per maand.

Nijlânstate biedt veel interne voorzieningen waaronder warme maaltijdservice, logeerkamers, recreatieruimte met diverse activiteiten (biljart, bridge, gymnastiek, schilderen, filmavonden, koffiedrinken etc.), dag- en nacht alarmeringssysteem en indien gewenst verpleging. Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is. Daarnaast bevinden zich in het complex ook een fysiotherapeut, pedicure, kapper en een winkeltje.

In Nijlânstate staat privacy en vrijheid van de bewoners centraal. Er zijn geen verplichte activiteiten; de bewoners hebben zelf de regie over wat ze willen en wanneer.

De servicekosten voor dit appartement bedragen € 993,- per maand en bestaan uit:
– Stookkosten (gas)
– Water
– Overheidsheffingen: onroerendzaakbelasting gemeente Leeuwarden, afvalstoffenheffing gemeente Leeuwarden, rioolheffingen, zuiveringsheffing, waterschapslasten
– Opstalverzekering
– Elektra collectieve ruimtes
– Personenalarmering
– Veiligheidsvoorzieningen brandpreventie, centraal toegangssysteem en camerabewaking
– Glasvezelaansluiting in elk appartement
– Personeelskosten: beschikbaarheid calamiteitenzorg (dag- en nachtpersoneel), beschikbaarheid receptie, huishouding, technische dienst, keuken, winkel, administratie en directie
– Onderhoudskosten gebouw en tuin
– Glasbewassing gebouw
– Afschrijvingen gebouw, machines en inventaris
– Algemene kosten waaronder verzekeringen

Extra kosten waarmee u rekening dient te houden zijn kosten voor elektriciteit, inboedelverzekering, persoonlijke abonnementen als telefonie, tv en Internet en de maaltijdkosten. Voor de dagelijkse warme maaltijd betaalt u € 225,- per persoon, per maand.

(Ter voorkoming van een overbruggingshypotheek bij de koper, is huurkoop bespreekbaar).

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte61 m2
Bouwjaar1961
Aantal kamers2