Verkocht onder voorbehoud
€ 199.500,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 73-414

In de aan de zuidkant van de stad gelegen woonwijk Nijlân gelegen driekamerappartement met inpandige berging in senioren serviceflat Nijlânstate. Het complex is recent gerenoveerd en voorzien van een geheel vernieuwde entree.
Het appartement heeft prachtig uitzicht over het Van Harinxmakanaal, is in 2015 volledig gerenoveerd en goed onderhouden. Door de extra brede deuren en het ontbreken van drempels is het appartement rollator-/rolstoelvriendelijk.

Bij het appartement hoort een eigen fietsenberging op de begane grond van ca. 6m2.

INDELING
Complex:
Centrale en beveiligde gemeenschappelijke entree met receptie.

Indeling appartement:

Entree in de hal met aan de linkerhand de garderobe nis en het moderne deels betegelde toilet met fonteintje.
De ruime en lichte woonkamer kijkt uit over de wijk richting het Van Harinxmakanaal. De compacte open keuken is in hoekopstelling.
Aan de linkerhand van de woonkamer bevindt zich het kantoor. Eventueel is het mogelijk om hier een afscheiding te plaatsen en het als slaapkamer te gaan gebruiken. Vanuit het kantoor is het balkon toegankelijk evenals de bijkeuken.
De slaapkamer bevindt zich aan de rechterhand van de woonkamer en beschikt over een vaste kast. Er is een doorloop naar de moderne betegelde badkamer welke is voorzien van een 2e toilet, inloopdouche en wastafel.

Voorzieningen:
Het appartement is rustig gelegen met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid en direct nabij gelegen winkelcentrum. Er bestaat de mogelijkheid om een extra kamer op de etage bij te huren, deze kosten zijn € 85,25 per maand.

Nijlânstate biedt veel interne voorzieningen waaronder warme maaltijdservice, logeerkamers, recreatieruimte met diverse activiteiten (biljart, bridge, gymnastiek, schilderen, filmavonden, koffiedrinken etc.), dag- en nacht alarmeringssysteem en indien gewenst verpleging. Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is. Daarnaast bevinden zich in het complex ook een fysiotherapeut, pedicure, kapper en een winkeltje.
In Nijlânstate staat privacy en vrijheid van de bewoners centraal. Er zijn geen verplichte activiteiten; de bewoners hebben zelf de regie over wat ze willen en wanneer.

De servicekosten voor dit appartement bedragen € 1184,- per maand en bestaan uit:
– Stookkosten (gas)
– Water
– Overheidsheffingen:
– Onroerendzaakbelasting gemeente Leeuwarden
– Afvalstoffenheffing gemeente Leeuwarden
– Rioolheffingen
– Zuiveringsheffing
– Waterschapslasten
– Opstalverzekering
– Elektra collectieve ruimtes
– Personenalarmering
– Veiligheidsvoorzieningen brandpreventie, centraal toegangssysteem en camerabewaking
– Glasvezelaansluiting in elk appartement
– Personeelskosten:
– beschikbaarheid calamiteitenzorg (dag- en nachtpersoneel)
– beschikbaarheid receptie, huishouding, technische dienst, keuken, winkel, administratie en directie
– Onderhoudskosten gebouw en tuin
– Glasbewassing gebouw
– Afschrijvingen gebouw, machines en inventaris
– Algemene kosten waaronder verzekeringen

Extra kosten waarmee u rekening dient te houden zijn kosten voor elektriciteit, inboedelverzekering, persoonlijke abonnementen als telefonie, tv en Internet en de maaltijdkosten. Voor de dagelijkse warme maaltijd betaalt u
€ 225,- per persoon, per maand.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte90 m2
Bouwjaar1961
Aantal kamers3