Te koop
Koopsom € 175.000,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 73-420

Aan de zuidrand van Leeuwarden op de vierde woonlaag verdieping gelegen 3-kamer appartement met twee balkons in de senioren serviceflat Nijlânstate. Het complex is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een geheel vernieuwde entree.

INDELING

Complex:
Centrale en beveiligde gemeenschappelijke entree met receptie.

Appartement:
Entree appartement met hal en vaste kast, ruime woonkamer met veel licht, een open keuken met diverse inbouwapparatuur en een balkon. Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de slaapkamer welke ook een balkon heeft. Vanuit de slaapkamer is er een doorgang naar de 2e slaapkamer/ werkkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, wastafel en en aansluitingen voor wasmachine/droger. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging (8 m2)

Algemeen:
Het appartement is rustig gelegen met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid en direct nabijgelegen winkelcentrum. Diverse interne voorzieningen waaronder o.a. warme maaltijdservice, recreatieruimte met diverse activiteiten (biljart, bridge, gymnastiek, koffiedrinken etc.), dag- en nacht alarmeringssysteem en indien gewenst verpleging. Daarnaast bevinden zich in het complex ook een fysiotherapeut, pedicure, kapper en een winkeltje.
Eigenaar is een coöperatieve vereniging. Juridisch gezien koopt een bewoner niet het onroerend goed maar het appartement- en woonrecht.

De servicekosten bedragen vanaf € 1064,- per maand en bestaan uit:
Stookkosten (gas)
Water
Overheidsheffingen:
– Onroerendezaakbelasting gemeente Leeuwarden
– Afvalstoffenheffing gemeente Leeuwarden
– Rioolbelasting
– Verontreinigingsheffing
– Waterschapslasten
Opstalverzekering
Personenalarmering
Glasvezelaansluiting in elk appartement
Afschrijvingen gebouw, machines en inventaris
Personeelskosten:
– calamiteitenzorg (dag- en nachtpersoneel)
– receptie, huishouding, technische dienst, administratie, keukenpersoneel
Onderhoudskosten gebouw en tuin
Schoonmaak en glazen wassen gebouw
Algemene kosten waaronder verzekeringen

Extra kosten waarmee u rekening dient te houden zijn kosten voor elektriciteit, inboedelverzekering, persoonlijke abonnementen als telefonie, tv en Internet en de maaltijdkosten. Voor iedere dag een warme maaltijd betaalt u maandelijks €185,- per persoon.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte81 m2
Bouwjaar1961
Aantal kamers3