Verkocht
Koopsom € 154.000,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 73-420

Aan de zuidrand van Leeuwarden op de vierde woonlaag verdieping gelegen prachtig goed onderhouden 3-kamer appartement met twee balkons in de senioren serviceflat Nijlânstate. Het complex is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een geheel vernieuwde entree.

INDELING

Complex:
Centrale en beveiligde gemeenschappelijke entree met receptie.

Appartement:
Waarschijnlijk het mooiste, ruimste en meest lichte appartement van Nijlânstate, met werkelijk een prachtig uitzicht over de stad! In de zomer aangenaam koel en in de winter behaaglijk en licht.

Entree appartement met hal en vaste kast, ruime woonkamer met veel licht, een open keuken met diverse inbouwapparatuur en een balkon. Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de slaapkamer welke ook een balkon heeft. Vanuit de slaapkamer is er een doorgang naar de 2e slaapkamer/ werkkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, wastafel en en aansluitingen voor wasmachine/droger. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging (8 m2).

Voorzieningen:
Het appartement is rustig gelegen met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid en direct nabijgelegen winkelcentrum. Nijlânstate biedt veel interne voorzieningen waaronder warme maaltijdservice, recreatieruimte met diverse activiteiten (biljart, bridge, gymnastiek, koffiedrinken etc.), dag- en nacht alarmeringssysteem en indien gewenst verpleging. Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam dat dag en nacht aanwezig is. Daarnaast bevinden zich in het complex ook een fysiotherapeut, pedicure, kapper en een winkeltje.

In Nijlânstate staat privacy en vrijheid van de bewoners centraal. Er zijn geen verplichte activiteiten; de bewoners hebben zelf de regie over wat ze willen en wanneer. Ook in deze “coronatijd” zijn er – naast de algemeen geldende hygiënemaatregelen – geen beperkingen voor het ontvangen van bezoek.

De servicekosten bedragen € 1064,- per maand en bestaan uit:
Stookkosten (gas)
Water
Overheidsheffingen:
– Onroerendezaakbelasting gemeente Leeuwarden
– Afvalstoffenheffing gemeente Leeuwarden
– Rioolbelasting
– Verontreinigingsheffing
– Waterschapslasten
Opstalverzekering
Personenalarmering
Glasvezelaansluiting in elk appartement
Afschrijvingen gebouw, machines en inventaris
Personeelskosten:
– calamiteitenzorg (dag- en nachtpersoneel)
– receptie, huishouding, technische dienst, administratie, keukenpersoneel
Onderhoudskosten gebouw en tuin
Schoonmaak en glazen wassen gebouw
Algemene kosten waaronder verzekeringen

Extra kosten waarmee u rekening dient te houden zijn kosten voor elektriciteit, inboedelverzekering, persoonlijke abonnementen als telefonie, tv en Internet en de maaltijdkosten. Voor iedere dag een warme maaltijd betaalt u maandelijks € 190,- per persoon.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte81 m2
Bouwjaar1961
Aantal kamers3