Onder bod
€ 225.000,- k.k.
Leeuwarden – Nijlansdyk 98

In de groene en rustige woonwijk Nijlân, aan een plantsoentje, gelegen tussenwoning met 3 slaapkamers en een fijne tuin op het noordoosten met vrijstaande berging en achterom.

Nijlân is een wijk ten Zuiden van Leeuwarden, in de buurt van het Van Harinxmakanaal. In de omgeving bevinden zich diverse scholen, kinderdagverblijven en (afhaal)restaurants. Sportpark Nijlân ligt om de hoek. Het historisch centrum van Leeuwarden en het station zijn op fietsafstand.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toilet. Rechts van de hal gelegen doorzon woonkamer met inbouwkasten, een schouw en aan de voorzijde een erker. De dichte keuken ligt achter de hal en is voorzien van een inbouwoven, gasfornuis en afzuigkap. Via de keuken bereikt u de achtertuin, gelegen op het noordoosten. Achterin de tuin staat een vrijstaande berging en er is een achterom.

Eerste verdieping:
Centrale overloop van waaruit toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, douche en wasmachineaansluiting.

Goed om te weten:
– 94 m2 woonoppervlakte
– energielabel E
– niet-zelfbewoningsclausule

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte94 m2
Bouwjaar1963
Aantal kamers5