Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Leeuwarden – Noordersingel 46

Aan één van de mooiste jachthavens van Nederland, de Prinsentuin, gelegen vrijstaande woning met eigen steeg en prachtig zicht over de stadsgracht. Groen gelegen tussen de Prinsentuin en het Rengerspark. Zoals het naambordje al doet vermoeden; ” ’n Daalders Plekje”. Er is een mooi aangelegde voortuin waar u heerlijk kunt zitten en kunt genieten van de voorbij varende plezierjachten. In de op het noorden gesitueerde achtertuin zit u heerlijk privé en geniet u van de rust en op zomerse zonnige dagen natuurlijk ook van de zon.

Onderhoud aan en modernisering van de woning is noodzakelijk, maar wanneer dat is gedaan, woont u comfortabel op een fantastische plek!

De Leeuwarder binnenstad is op 5-10 minuten loopafstand, overige voorzieningen zijn zowel lopend als op de fiets goed bereikbaar. Doordat er in de straat één richtingsverkeer is, is de straat rustig met autoverkeer en komen er voornamelijk fietsers en wandelaars voorbij.

INDELING

Begane grond:
Entree in het tochtportaal met toegang tot het tweede gedeelte van de hal met de trapopgang. Daarnaast is vanuit de hal de kelder, het toilet, de keuken, woonkamer en slaapkamer.
De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker met glas-in-lood ramen en een schouw. Middels dubbele deuren is de achtergelegen slaapkamer bereikbaar. Zowel de woonkamer als de slaapkamer beschikken over vaste kasten.

Vanuit de slaapkamer is de eenvoudige badkamer met douchecabine en wastafel toegankelijk. Achter de badkamer bevindt zich een berging alwaar de cv- én wasmachineopstelling. De eikenhouten keuken bevindt zich aan het einde van de hal en is eenvoudig. Achtergelegen is een tuinkamer met deur naar de achtertuin. Deze is gesitueerd op het noorden en heeft een vrijstaande houten berging.

1e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare ruime overloop met veel bergruimte in de knieschotten, een dakraam en een kleine wasruimte.
Er zijn twee slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Beide slaapkamers beschikken over vaste kasten. Daarnaast is er veel bergruimte op de verdieping, toegankelijk vanaf de overloop.

2e verdieping:
Zolderberging

Bijzonderheden:
– cv is defect
– de woning dient te worden gerenoveerd/gemoderniseerd
– thans levensloopbestendige woning

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte118 m2
Bouwjaar1906
Aantal kamers4