Verkocht
Koopsom € 495.000,- k.k.
Leeuwarden – Noordersingel 88F

Prachtig penthouse aan de zuid-west zijde in het historische appartementengebouw het zgn. Diaconessenhuis, gelegen aan de statige Noordersingel met vrij uitzicht over stadspark de Prinsentuin en de mooiste jachthaven van Nederland.

Indeling:
Centrale hal met klassieke deuren, moderne tochtsluis met video/intercom installatie. Prachtige marmeren hal met aangrenzend trappenhuis en liftinstallatie.

De ruime centrale hal op de bovenste etage biedt toegang tot het appartement. De interne indeling bestaat voorts uit een eigen ruime woonhal met garderobenis en modern toilet met wastafel. De woonkamer van het appartement ligt op de zuid/westzijde van het gebouw en biedt naast een schitterend uitzicht een zee van licht. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 en heeft diverse schuiframen om binnen het gevoel van buiten te beleven. Grenzend aan de woonkamer is de half-open eetkamer met bijbehorende keuken, voorzien van diverse apparatuur.

Aan de noord-westzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met kastenwand, toegang tot het balkon en aangrenzend de badkamer met douche, toilet en wastafel een aansluiting voor de wasmachine. Tweede ruime slaapkamer aan de noordzijde.

In de kelder van het gebouw bevinden zich een parkeergarage met daarin een eigen plaats voor de auto en een eigen berging. De garagedeur is via een afstandsbediening te openen. Bij het appartementengebouw hoort een fraai aangelegde tuin met monumentale bomen, gazon en speels aangelegde paden.

Algemeen:
– alle moderne vormen van isolatie
– eigen grond

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte129 m2
Bouwjaar1996
Aantal kamers3
Bezoek de woning site