Verhuurd
Huurprijs € 1.195,- p.m.
Leeuwarden – Perkswaltje 26

ZELFSTANDIG WONEN MET ZORG OP MAAT
Wonen in het Sint Anthony Gasthuis betekent in eerste instantie zelfstandig wonen. Het gasthuis is geen verzorgingshuis. Het uitgangspunt voor iedere bewoner is dat hij of zij voor zichzelf zorgt. Maar het wonen gebeurt in een veilige omgeving en in de wetenschap dat er 24 uur per dag hulp beschikbaar is. Alleen al deze wetenschap geeft de bewoners rust en zekerheid.

Het complex beschikt over een centrale gemeenschapsruimte, biljartzaal, praktijkruimte voor fysiotherapeut en fitness, een kap-/schoonheidssalon en wasserette zorgen voor een “alles onder één dak” voorziening. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een logeerruimte te huren.

Een compleet servicepakket staat garant voor een breed scala aan diensten die voor de bewoners naast elementaire zaken als huisvesting, verwarming en verlichting een verscheidenheid aan service biedt voor verzorging en ontspanning. Het zorgpakket biedt een set aan diensten van verzorging t/m het coördineren van zorgvoorzieningen. Het gasthuis biedt met deze service een goed uitgangspunt voor onbezorgd wonen met een dikke plus.

HET APPARTEMENT
In het geheel vernieuwde Sint Antony Gasthuis bevindt zich dit prachtige 2-kamer appartement waar de charme van de historische omgeving wordt hier gecombineerd met modern wooncomfort op hoog niveau.

In het complex is dit de enige woning met een eigen voordeur aan de straat. In een voormalige winkelruimte is nu een ruime woonkamer met keukenblok voorzien van inductiekookplaat, wasemkap en inbouwkoelkast gerealiseerd. Via de slaapkamer is de besloten binnentuin aan de Pijlsteeg toegankelijk. Vanuit de woonkamer is de op dezelfde verdieping gelegen slaapkamer met te bereiken, waarnaast zich de badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en designradiator.

DE OMGEVING
De directe omgeving van het Sint Anthony Gasthuis kenmerkt zich door een breed scala aan Rijksmonumenten, veel bijzondere cultuur zoals de Fryske Akademy, het Natuurmuseum Fryslân, de Grote of Jacobijnerkerk, verstilde hofjes en de Joodse School.

Toch wordt er in de directe omgeving van het Gasthuis ook gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Het is deze fraaie en rustige leefomgeving die dit deel van de binnenstad zoveel charme geeft. Alle voorzieningen binnen loopafstand maar toch net buiten de drukte van het winkelcentrum en de uitgaansgebieden van Leeuwarden. Om de hoek het prachtige stadspark van Leeuwarden, de Prinsentuin met lommerrijke hoekjes en de fraaie stadsgracht met haar pleziervaart. In deze setting is het Sint Antoon ingebed en krijgt het zijn bijzondere waarde voor de bewoners.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte84 m2
Bouwjaar2018
Aantal kamers2