Verkocht
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Leeuwarden – Prins Clausplein 62

Op de 11e verdieping van de Avéro Residentie gelegen hoekappartement met prachtig weids uitzicht. Het appartement is gelegen op het noord- oosten en heeft een eigen berging op de begane grond. Op het eigen terrein is een ruime algemene parkeergelegenheid.

Het appartementengebouw is in 1988/1989 onder architectuur van ir. Abe Bonnema gebouwd. Het terrein rondom het appartementengebouw is schitterend aangelegd met een grote vijverpartij en veel groen.

Indeling:
Begane grond entree van het complex met brievenbussen, liften en toegang naar de bergingen.

Appartement: entree/hal met toilet met fonteintje en toegang naar de wasruimte en woonkamer. Centraal in de woonkamer ligt de standaard keuken in hoekopstelling. Door de situering van de keuken, is de woonkamer in U- vorm. Aan de voorzijde van de keuken bevindt zich de loggia, welke vanuit beide zijden van de woonkamer toegankelijk is.
In het midden van het appartement zit de 2e hal van waaruit beide slaapkamers, het 2e toilet en de 1e badkamer bereikbaar zijn. Vanuit de 1e badkamer met wastafel en douche, is doorgang naar de 2e badkamer welke is voorzien van twee wastafels en een ligbad. De 1e badkamer geeft ook toegang tot de wasruimte voorzien van wasmachineaansluiting en de cv opstelling.

De koopprijs van het appartement is inclusief het aandeel in de flat kas: EUR 11.500. De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt € 262,00 per maand.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte125 m2
Bouwjaarvanaf 1991 tm 2000
Aantal kamers3
Bezoek de woning site
Voor alle details van deze woning