Verkocht
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Leeuwarden – Romkeslaan 78

In appartementencomplex ‘Tulpenburg’ gelegen ruim 3-kamer appartement op de 1e verdieping en met balkon op het zuiden. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond en een eigen overdekte parkeerplaats in het complex.

Het complex ligt zeer gunstig, met het station, winkelstraat De Schrans en het stadscentrum écht op loopafstand. Tulpenburg is een fijn complex met een gezonde Vereniging van Eigenaren en waar u rustig kunt wonen.

INDELING

Begane grond:
Entree in de centrale hal op de begane grond alwaar de brievenbussen, de trappartij en de lift. Tevens zijn vanuit de centrale hal de bergingen en de parkeerplaatsen bereikbaar.

Appartement:
Entree in de ruime hal van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich de twee ruime slaapkamers (resp. 12 m² en 10 m²). De badkamer en het toilet liggen aan de rechterzijde van de hal. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

De ruime en lichte woonkamer met balkon is gelegen aan de straatzijde en is gesitueerd op het zonnige zuiden. Vanaf het balkon kunt u dus ook heerlijk van de zon en het uitzicht genieten.

De eenvoudig uitgeruste en nette halfopen keuken is in een hoekopstelling. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met cv-opstelling en een wasmachineaansluiting.

Algmeen:
– VvE bijdrage is € 142,43 per maand
– eigen parkeerplaats en fietsenberging

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte92 m2
Bouwjaar1997
Aantal kamers3