Te koop
Vraagprijs € 545.000,- k.k.
Leeuwarden – Spanjaardslaan 135

Op mooie woonlocatie gelegen unieke tussenwoning in de prachtige Transvaalwijk. De woning ligt aan een autoluw deel van de Spanjaardslaan, op steenworp afstand van vele faciliteiten waarvan de woonstand toch als rustig wordt ervaren.

Dit bijzondere woonhuis is onder andere voorzien van een woonkamer en-suite, een gesloten keuken, 6 slaapkamers, een 15 meter diepe achtertuin, een balkon én een breed dakterras. Het huis is weliswaar gedateerd, maar biedt veel potentie.

Wie maakt van deze karakteristieke woning een mooie mix tussen authenticiteit en modern wooncomfort?

INDELING

Begane grond:
Entree met tochtportaal naar hal met trapopgang, toilet en toegang tot de kelder. Via de hal is op twee plekken de woonkamer en suite bereikbaar. De woonkamer heeft aan de voorzijde een sfeervolle erker. Via de achterkamer is de keuken toegankelijk. Aan de keuken grenst een bijkeuken met witgoedopstelling, toegang tot de achtertuin en toegang tot een achtergelegen stenen berging.

De achtertuin met achterom heeft een oppervlakte van 60 m², met een diepte van 15 meter en een breedte van 7 meter en biedt voldoende ruimte aan diverse gezellig zitplekken in de zon of schaduw.

Eerste verdieping:
Een verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar de op het noordwesten gelegen balkon met vrij uitzicht over de voor de woning gelegen groenvoorziening. De ruime slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een 2,5 meter diep dakterras dat zich over de gehele breedte van de woning strekt. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Een voltallige woonverdieping met 3 slaapkamers en een tussenkamer. Van de 3 slaapkamers is de meest ruimte gelegen aan de achterzijde. Aan de voorzijde liggen 2 compactere slaapkamers. Tevens op deze verdieping zijn 2 ruime inpandige bergingen aanwezig, waarvan 1 met CV-opstelling.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte211 m2
Bouwjaar1915
Aantal kamers8
Bezoek de woning site