Verkocht
Vraagprijs € 310.000,- k.k.
Leeuwarden – Spanjaardslaan 164

In het appartementencomplex Spanjaardshoek gelegen appartement op de begane grond. Het appartement heeft twee slaapkamers, een balkon aan de achterzijde en een eigen berging en parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder.
Een fijn appartement waar alles gelijkvloers is en het stadscentrum op loopafstand is evenals evenals een supermarkt, een bakkerij, de apotheek en stadspark de Prinsentuin. Het bouwjaar van het complex is 1988 en er is een lift aanwezig naar de ondergelegen parkeerkelder.
Er is een actieve Vereniging van Eigenaars en de maandelijkse bijdrage bedraagt € 195,17.

Indeling:
Via de afgesloten entree komt u in de hal alwaar zich de brievenbussen bevinden. Via een afgesloten deur komt u in de centrale hal alwaar toegang tot het eigen appartement, de lift en de trap naar beneden naar de parkeergarage en berging.
Het appartement treedt u binnen in de gang met aan de linkerzijde de woonkamer welke aan de straatzijde is gelegen. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken met daar achter gelegen een ruimte met de opstelling voor de wasmachine- en droger.
Rechts vanaf de entree loopt een gang door naar de achterkant van het appartement. Vanaf de gang heeft u toegang tot het toilet, de inpandige berging, een vaste gangkast en de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. De grote slaapkamer heeft zicht op het balkon en binnenterrein en geeft ook toegang tot de badkamer. De kleinere slaapkamer, thans in gebruik als werkkamer geeft toegang tot het balkon.

In de parkeerkelder is een eigen parkeerplaats en een eigen afgesloten berging. De parkeerkelder bereikt u via de Pelikaanstraat alwaar de toegang is tot het afgesloten binnenterrein.

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte109 m2
Bouwjaar1988
Aantal kamers3
Bezoek de woning site