Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Leeuwarden – Spanjaardslaan 99

Aan één van de mooiste en groene lanen van Leeuwarden gelegen eindwoning met een voortuin gesitueerd op het noordwesten en in totaal drie slaapkamers. De woning verdient enige aandacht en modernisering om hier een fijn thuis van te maken, maar biedt hier zeker de mogelijkheid toe.

De ligging van de woning aan, de gewilde westkant van de stad is ideaal te noemen. Vele voorzieningen liggen op loopafstand. Binnen een paar minuten wandelt u het stadscentrum in, doet u boodschappen in de omgeving of maakt u een wandeling in het Rengerspark of stadspark de Prinsentuin. Parkeren kan voor de deur en de rondweg ligt nabij.

INDELING

Begane grond:
Middels de voortuin bereikt u de voordeur met entree in de lange hal met de trapopgang naar de verdieping, toegang tot de kelder en het eenvoudige toilet. De woonkamer heeft aan de voorzijde een sfeervolle erker met glas in lood ramen. Aan de achterzijde bevindt zich de eenvoudige keuken met deur naar de patio.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Beide slaapkamers op deze verdieping liggen aan de voorzijde. Er is één ruime slaapkamer van 14m2 met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon. De 2e slaapkamer is bijna 5m2.
Aan de achterzijde bevindt zich de eenvoudige badkamer met ligbad en wastafel.

2e verdieping:
Middels de vaste trap komt u op de ruime overloop met vaste kast en deur naar het balkon. De ruime 3e slaapkamer is 10m2 groot en beschikt over 2 vaste kasten.

Goed om te weten:
– de woning wordt aangeboden as is, where is
– energielabel G
– geen achtertuin, wel een ruime voortuin
– 86m2 woonoppervlak
– elektrische verwarming
– dient te worden gemoderniseerd

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte86 m2
Bouwjaar1922
Aantal kamers4
Bezoek de woning site