Verkocht
Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Leeuwarden – Steijnstraat 65

In het westen van de stad gelegen tussenwoning in de karakteristieke Transvaalwijk. De woning biedt een ruime en lichte woonkamer en krijgt karakter door elementen als een glas-in-lood ramen en de voormalig en-suite woonkamer.

Het huis behoeft modernisering, maar heeft een goede basis. Met de al vernieuwde badkamer op de begane grond, de verzorgde tuin op het zuidoosten en de 4 slaapkamers biedt het veel potentie voor haar toekomstige bewoners.

De Transvaalwijk staat bekend als een prettige en gezellige buurt waar de bewoners lang en met veel plezier wonen. Op loopafstand bevinden zich diverse faciliteiten, zoals het stadscentrum van Leeuwarden, de Prinsentuin, scholen en zwembad de Blauwe Golf.

INDELING

Begane grond:
Entree met tochtportaal en meterkast. Hal met trapopgang en toegang tot de kelder. De woonkamer aan de voorzijde van het huis is sfeervol en voorzien van erker en gaskachel. De kamer staat in verbinding met de woonkamer aan de achterzijde dankzij de voormalig en-suite waar een groot raam is gerealiseerd. Hierdoor zijn beide kamers erg licht. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot de verzorgde, op het zuidoosten gelegen tuin.

De eenvoudige keuken is via de hal te bereiken en geeft toegang tot de naastgelegen bijkeuken met twee inbouwkasten, cv-opstelling en witgoedaansluiting. Aan de bijkeuken grenst de gemoderniseerde badkamer, voorzien van wastafel met een modern meubel en spiegelkast en een ruime inloopdouche.

Verdieping:
Centrale overloop met een inloopkast en lichtkoepel. 2 slaapkamers aan de voorzijde, waarvan 1 over beschikt over een vaste kast, een wastafel en toegang biedt tot de aan de voorzijde gelegen balkon. Aan de achterzijde zijn tevens 2 slaapkamers, waarvan de meest ruime ook over een vaste kast en wastafel beschikt, en toegang geeft tot het balkon op het zuidoosten.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte123 m2
Bouwjaarvanaf 1906 tm 1930
Aantal kamers5
Bezoek de woning site
Voor alle details van deze woning