Verkocht
Vraagprijs € 320.000,- v.o.n.
Leeuwarden – Ublingaplantage 3

Aan de zuidkant van Leeuwarden en direct tegen Goutum gelegen perceel bouwgrond van 3.922 m². Een ruim perceel dat mogelijkheden biedt voor het bouwen van een vrijstaande woning met voldoende overige ruimte voor eventuele bijgebouwen.

Het bouwvlak waar binnen mag worden gebouwd is circa 41 meter bij 13 meter groot. Het bestemmingsplan geeft aan dat 27 van de 41 meter de bestemming wonen heeft, ca. 350 m². De overige 14 meter heeft de bestemming bijgebouw, ca. 180 m².

Voor het perceel is een bouwplan beschikbaar waarvoor een omgevingsvergunning is verleend. Bij serieuze belangstelling is dit bouwplan in te zien.

Het perceel heeft als adres Ublingaplantage 3, 8939EZ Leeuwarden, een ontsluiting op de Ublingaplantage is aanwezig. Het perceel moet nog bouwrijp gemaakt worden en aangesloten worden op de nutsvoorzieningen.

De ligging is nabij de “Haak om Leeuwarden” met de uitvalswegen naar Groningen, Heerenveen/Zwolle en de Afsluitdijk. De Leeuwarder binnenstad is met 15 fietsminuten bereikbaar en voor de dagelijkse boodschappen kunt terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum Zuiderburen. Vanaf de locatie wandelt of fietst u zo het Friese landschap in.

Soort objectBouwgrond
Woonoppervlakte
Bouwjaar
Aantal kamers